Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság huszonhetedik fordulóját rendezik hétvégén.

A szalkai csapat kapusa, akárcsak a mezőny többi igyekszik kapaszkodni a bajnoki hajrában: a bennmaradás, illetve a minél előkelőbb helyezés megszerzése érdekében Fotó: három határ hírei

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, a 27. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Nyírmeggyes (13.)–Nyírbátor (8.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Nagyon örülnék, ha végre úgy tudnánk győztesen lejönni a pályáról, hogy közben a rivális csapatok nem szereznek pontot. Egy jól felkészített, fiatal csapat látogat hozzánk, azonban ha a mi Törökünk folytatja a gólgyártást minden esélyünk megvan, hogy itthon tartsuk a három pontot.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Lassan a szezon vége felé közeledve úgy gondolom, minimális célunkat elértük. De tudnivaló, evés közben jön meg az étvágy, ha már ilyen közel vagyunk a közvetlen élcsoporthoz, szeretnénk minél feljebb kapaszkodni.

Austria Juice-Vásárosnamény (2.)–Nyíregyháza Spartacus II. (1.)

Géczi István, a Vásárosnamény edzőpárosának tagja: – Gratulálunk a Nyíregyháza II. bajnoki címéhez! Igyekezni fogunk minden tőlünk telhetőt megtenni a pontszerzés érdekében, hogy továbbra is életben tartsuk dobogós esélyeinket.

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Megnyertük a bajnokságot, becsülettel végig fogjuk játszani a hátralévő mérkőzéseket.

Nyírgyulaj (11.)–Gyulaháza (16.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Nagyon bízom abban, hogy a hétvégi meccsen összekapjuk magunkat és megszerezzük azokat a pontokat, amivel biztosíthatjuk a bennmaradást.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – A múlt heti pontszerzés arra már jó volt, hogy ne higgyék azt ellenfeleink, hogy könnyű falat leszünk számukra. Becsülettel végigdolgozzuk a szezont és szeretnénk még pontokat gyűjteni.

Nagyecsed (5.)–Balkány (7.)

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Ismét egy nehéz mérkőzés vár ránk, hisz rutinos edzővel, remek játékossal rendelkező együttes látogat hozzánk. Az elmúlt heti siker egy kicsit megtépázta csapatomat, újabb sérültekkel gyarapodtunk, így még nem tudom, milyen összetételben fogunk pályára lépni, de mindent el kell követni annak érdekében, hogy eredményesek legyünk. Nagyon észnél kell lenni, tisztában vagyok azzal nem lesz könnyű dolgunk, viszont bizakodó vagyok.

Mirgai László, a Balkány edzője: – A Nagyecsed hetek óta nagyon jó passzban van, nyeri a mérkőzéseket, Kósa Józsi barátom most már bizonyosan új impulzust adott csapatának. Egy ponttal vannak előttünk, tehát minimális a különbség, éppen ezért nagy csatára számítok: mivel még van esélyünk akár a dobogóra kerülni, mindent meg fogunk tenni a pont, vagy pontok megszerzéséért.

Mátészalkai MTK (6.)–Ibrány (4.)

Kiss Gábor, a Mátészalka edzője: – A Mátészalkának hazai pályán mindenki ellen győzelemre kell játszani, ez most sem lesz másként. Azonban, hogy milyen minőségben tudjuk majd ezt megtenni, kiderül szombaton.

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Az elmúlt két mérkőzésen, sajnos nem sok sikerélmény ért minket, de ezen már változtatni nem tudunk, de ami még előttünk van – azon igen. Ezért már Szalkán is minden egyes játékosomtól maximális koncentrációt és odaadást várok el. És mindenkitől várom azt a pluszt, amit az egyéni kvalitásával mellé tud tenni, ebben az esetben eredményesek lehetünk.

Vasárnap

Újfehértó (10.)–Kemecse (12.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A hátralévő fordulókban igyekszünk minél több pontot gyűjteni és akkor sikerülhet kicsit előrébb végeznünk, mint a középmezőny alja.

Resán Attila, a Kemecse edzője: – Mindegy a tabellán elfoglalt helyezés, mindegy az aktuális forma, egy Újfehértó–Kemecse mérkőzés mindig „vérre” megy és csak az adott napi formán, hozzáálláson és a jó ég tudja, még min múlik a pontok megszerzése.

(A mérkőzést Tégláson rendezik)

Nagyhalász (15.)–Csenger (3.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – A tavasszal megszerezhető és az abból megszerzett pontok arányát tekintve talán elmondható, hogy elfogadható. Ha viszont a tabellára nézek, egyből elkap a hányinger. Segítőmmel biomonitoring útján elemeztük az elmúlt meccseket, tisztában vagyunk a hibáinkkal, ráadásul az élet sorjázza előttünk a gondokat. Igyekszünk tovább javulni, megoldásokat keresni.

Barcsay István, a Csenger edzője: – A Halász számára nyilván nagyon fontos minden egyes hátralévő mérkőzés, így nyilván „harapni” fog, ettől függetlenül mi is eredményesen akarunk szerepelni.

Mándok (9.)–Tarpa (14.)

Dancs Attila, a Mándok technikai vezetője: – Gólt, gólokat kell rúgnunk. A játékkal múlt héten sem volt különösebb gond, de a támadó harmadban és a befejezéseknél folyamatosan rossz döntést hoztunk. Ezt a héten igyekszünk kijavítani, hogy vasárnap eredményesek legyünk.

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Hétről hétre csak ismételni tudom magam, a bennmaradás érdekében pontra, pontokra van szükségünk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .