Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport harmincnegyedik – hétközi – fordulójában a Sényő-Carnifex idegenben, míg a Kisvárda Master Good II. hazai pályán folytatta bajnoki szereplését.

Nem sikerült az újabb nagy dobás: öt győzelem után vereséget szenvedett a sárga mezes sényői csapat Fotó: Steványik Gergely

A kiesés elkerüléséért hajtó Hidasnémeti már nincs abban a helyzetben, hogy matekozzon: hazai együttes csak is győzelemmel éltethette a még pislákoló reménysugárt, miközben a Sényő az utóbbi hetekben nyújtott imponáló eredménysorára alapozhatott. Az első félidőben jobbára a mezőnyben gyűrték egymást a felek, mígnem a szünet előtt megítélt 11-est régi ismerős, az elnyűhetetlen – a korábban nagykállói, illetve nyíregyházi színekben szereplő – George Menougong váltotta gólra. A hátrányba került szabolcsiak igyekeztek ritmust váltani a folytatásban – mindhiába, olyannyira, hogy a hajrában egy kontratámadásból szerzett újabb góllal eldöntötte a meccset a Hidas és az utolsó pillanatokban csak szépíteni sikerült. Így véget ért a Sényő nagy sorozata, amely zsinórban öt győzelem után szenvedett vereséget.

Ugyanakkor a Kisvárda Master Good II. hazai pályán nyert a Békéscsaba II. ellen.

NB III., Keleti csoport: 34. forduló

Hidasnémeti–Sényő-Carnifex 2–1 (1–0)

Hidasnémeti, 58 néző, v.: Nagy A. Sényő: Járvás L. – Bodó G., Klepács K., Fenyőfalvi D. (Orosz M., a szünetben), Fabu M., Toldi A., Phrakonkham (Kapacina K., a szünetben), Farkas M., Páll Zs. (Schmidt P., a szünetben), Tóth M., Kapacina V. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Gól: Menougong (43., 11-esből), Molnár M. (86.), illetve Schmidt P. (93.)

Imrő László: – A mai napon sajnos, ennyit érdemeltünk és nem többet, hiszen a hazai csapat kapusának egy védést sem kellett bemutatnia. Mentünk előre becsülettel, akartunk is de ezúttal nagyon gyenge teljesítményt nyűjtottunk. Veszélytelenek voltunk elöl, hátul pedig dekoncentráltak. Sajnos, ebben ennyi volt. Gratulálunk a hazai csapatnak megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Kisvárda Master Good II.–Békéscsaba II. 3–2 (3–1)

Kisvárda, v.: Nagy R. Kisvárda II: Perehanec – Czene Z., Králik P., Vass O., Sikorszki – Bíró R., Avetiszjan – Simon M. (Kirjuhin, 60.), Nikolasin (Szirota, 83.), Heles (Hricu, 72.) – Bokor M. (Perevuznik, 72.) Edző: Kocsis János.

Gól: Bíró R. (1–0) a 9., Nikolasin (2–0) a 10., Bíró R. (11-esből, 3–0) a 22., Králik (öngól, 3–1) a 34., Styecz (3–2) a 66. percben.

Kocsis János: – Nagyon jól kezdtük a meccset, a terveink szerint alakult minden, nem hagytuk kihozni a labdát, a rengeteg labdaszerzés három nullás előnyt eredményezett. Emellett két nagy helyzetünk is kimaradt, aztán az ellenfél az első felívelt és a tizenhatosunkon belül leesett labdájából, öngól után szépíteni tudott. Ez elbizonytalanította a csapatot, és bár a második félidőt is jobban kezdtük, ahogy telt az idő, az ellenfél is jobban kockáztatott, mi pedig tudat alatt is az előnyt próbáltuk megtartani. A második békéscsabai gól után nagyon beszorultunk, de a lényeg, hogy nyertünk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .