Kattints a képre!!

Jó az „öreg” a háznál. Géczi Péter a Geszteréd megyei másodosztályú csapatának frontembere – aki ősszel játékos-edző is volt – a Nagykálló elleni szombati összecsapáson (3–3) mesterhármast szerzett.

Géczi Péter mesterhármassal jelentkezett a közelgő búcsúja előtt Fotó: tudósítónktól

Ráadásul a kereken negyven éves középpályásnak másodszor triplázott az aktuális idényben: ősszel a Baktalórántháza ellen hasonló kunsztot mutatott be, azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy akkor nyert (4–2) a Pannónia Zrt. csoportban sereghajtó együttes.

– Természetesen örülök minden gólnak, de most elcseréltem volna egy bárki más által kiharcolt egy nullás győzelemnek – nyomatékosította Géczi Péter, aki elárult még egy kulisszatitkot is. – Nem vagyunk könnyű helyzetben, de szeretnénk kivívni a bennmaradást a megye kettőben, remélem sikerül még egy-két góllal hozzájárulni ehhez. Már csak azért is, mert nem titok, nyáron visszavonulok az aktív nagypályás focitól! Ezt már jó ideje fontolgatom, úgy érzem, eljött az ideje.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .