Kattints a képre!!

Az újkori időszámítás, vagyis NB III-as szereplésének legfényesebb produkcióját nyújtja a Sényő-Carnifex, amely sorozatban öt győzelmet aratott, mindemellett immár hat mérkőzés óta veretlen!

A sényőiek ezúttal a hidasnémeti kapust fognák munkára Fotó: Fazekas Ármin

A hatodik helyen táborozó szabolcsiak szerdán Hidasnémetiben lépnek pályára, ahol a kiesés megúszásáért hajtó hazai egylet ellen nyújthatják tovább a sikerszériát. Egy biztos, a tét terhe nem a vendégek vállát nyomja.

– Hétkőzi forduló és számunkra talán az elmúlt időszak legnehezebb mérkőzése következik – fejtegette Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. –Szerdai ellenfelünknek a sorsolást elnézve bőven van még lehetősége arra, hogy kiharcolja a bennmaradást. Ráadásul vasárnap Tállyán nyertek, így biztosan felfokozott hangulatban készülnek. Mi viszont megszereztük vasárnap az ötvenhetedik pontunkat is, így már sikerült összehozni a tavalyi mennyiséget. Ezért egy nagyon nyugodt és felszabadult játékot várunk magunktól. A tabella most sem lehet kiindulási alap, ráadásul idegenben sosem egyszerű, ettől függetlenül minimális célunk a pontszerzés lesz.

Ugyanakkor a hetedik pozícióban posztoló Kisvárda Master Good II. – a tabellán kilencedik – Békéscsaba II. ellen játszik hazai pályán.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .