Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport huszonharmadik fordulóját rendezik hétvégén.

A zöld mezes pátrohai együttes – akár a bajnoki címet is befolyásoló – mérkőzést vív hazai pályán a Gergelyiugornyával Fotó: három határ hírei

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 23. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Tuzsér (7.)–Újdombrád (4.)

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Jó formában lévő, gólerős csapat lesz a vendégünk. Gondjainkat csak növeli, hogy a csapat nem számíthat a kapitányára, akit a „nagyszerű” játékvezető sporttárs azt sem tudhatjuk hány mérkőzésre meszelt el! Egy szem csatárunk viszont visszatér, így bízunk a tisztes helytállásban!

Balla János, az Újdombrád edzője: – Ha ugyanazt a formát át tudjuk menteni erre a meccsre, mint amit hétvégén mutattunk, akkor „pontosan” fogunk hazatérni Tuzsérról.

Vasárnap

Záhony (1.)–Ajak (9.)

Gombkötő Sándor, a Záhony játékos-edzője: – K…ott nehéz utolsó négy mérkőzés következik számunkra, már csak azért is, mert az öt-hat folyamatosan sérült játékos mellé a héten még kettő bejelentkezett. Lassan nagyobb esélyt látok egy lakatlan szigeten a tömegverekedésre, mint arra, hogy normálisan ki tudjunk állni. Ez van, de nem adjuk fel!

Barati István, az Ajak edzője: – Hetek óta nagyon sok a problémánk és hiányzónk, ezért szerintem a legjobbkor van ez a meccs számunkra. Elengedni természetesen nem fogjuk, viszont győzelmi kényszer nélkül, nyugodtan játszhatunk, veszítenivalója csak a hazai csapatnak van.

Nyírkarász (6.)–Jéke (14.)

Molnár István, a Nyírkarász edzője: – Újabb olyan mérkőzés következik, amelyre sokan azt mondják, mi vagyunk az esélyesek, de az elmúlt két fordulóban megmutatkozott, ha letérünk arról az útról, melyen elindultunk, akkor ilyen eredmények fognak születni. Ha vissza tudunk kapaszkodni, a hátralévő meccseken szép sikereket érhetünk el.

Dolhai Máté, a Jéke edzője: – Győzelmet ünnepelhettünk a hétvégén, amire nagy szükségünk volt. Nehezen nyertünk, mert sajnos fizikálisan nem vagyunk jó állapotban és talán egy kis pánik is úrrá lett a csapaton, ahogy közeledett a meccs vége. Ugyanakkor a győzelemnek az íze nagyon jó, remélem ebből erőt merítve kettőzött erővel tudunk harcba szállni, annál is inkább, mivel a Nyírkarász jó erőkből áll és a nyírjákói pálya nehéz talajú, nem sokan távoznak ponttal tőlük. Ha eredményesek akarunk lenni és jövőre is ebben az osztályban szeretnénk játszani, győzelemre van szükségünk, ezért minden erőnket be kell vetni hétvégén, ez csak úgy sikerülhet.

Szabolcsveresmart (10.)–Kék (8.)

Tóth Tibor, a Szabolcsveresmart edzője: – Olyan szakaszába érkeztünk a bajnokságnak, hogy nem elég kapott gól nélkül lehozni a meccseket, gólokat is szerezni kell! Ha ezt most megteszik a fiúk, akkor három ponttal gazdagodunk, és nyugodtan várhatjuk a folytatást. Számunkra a hétfői öregfiúk meccs eredménye jó lenne Fabók mester ellen!

Fabók István, a Kék edzője: – A hétvégén mesét olvastam, „A szegény Dzsoni és Árnikát”. Abban van egy olyan mérkőzés, amelyet a Világhírű SC játszik Ipiapacs és hírhedt rabló bandája ellen. Ezen a meccsen a rablók nem ismertek elveszett labdát, száguldoztak, mint a gyorsvonat és végül győztek is. A tanulság csak az: ha mindenütt megállsz, ahol állomás van, akkor soha a büdös életben nem érsz el sehova! Szerencsés vagyok, mert olyan srácaim vannak, akik inkább a száguldást választják a megállók helyett. Sajnos azt is látni, hogy az ehhez hasonló mentalitás lassan teljesen kihal, mint a gondolatjel.

Vaja (3.)–Fényeslitke (13.)

Siska Attila, a Vaja edzője: – A pénteki sportbál révén garantált hétvégére a jó kedv. Ezek után én is kíváncsian várom, hogy újra magunkat lepjük meg, vagy most sikerül az ellenfelet is.

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, csak is azért is meg kell mutatnunk: a megye kettőben van a helyünk!

Tiszakanyár (11.)–Ladányi TC (12.)

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Hazai pályán más eredményt nem tudok elfogadni csak a győzelmet, ami nem lesz könnyű feladat, mert az elmúlt időben ellenfelünk össze kapta magát.

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Mindkét csapatnak nagy szüksége lenne a győzelemre, és nekünk nincs más választásunk, pontot, pontokat kell szereznünk!

Pátroha (5.)–Gergelyiugornya (2.)

Lusánszki László, a Pátroha edzője: – A múlt heti játékhoz még rakunk egy kis pluszt, ezt megígérhetem. Remélhetőleg, a bajnokság végkimenetele rajtunk is fog múlni, várjuk nagyon a vasárnapot.

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Amit a vezetőség kért a bajnokság indulasakor a csapattól, hogy a dobogó valamelyik fokán végezzen, ezt már teljesitette. A Pátrohával mindig jó és nehéz mérkőzést játszunk, szóval most sem lesz könnyű dolgunk, de én bizom a csapatban: szeretnének jó eredményt elérni egy kiváló csapat otthonában.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .