Kattints a képre!!

A hétvégi Tarpa elleni megye egyes idegenbeli bajnokin (3-1) seregnyi frontember hiányzott a mátészalkai csapatból. Köztük Papp Csaba, a szatmáriak házi gólkirálya, aki tizenegy találatot hintett az aktuális idényben.

Papp Csaba (labdával) egyelőre pihenésre ítéltetett Fotó: szon.hu

A huszonkét éves csatár az elmúlt hét derekán játszott, meglehetősen emlékezetes, viharos véget ért nagydobosi kupamérkőzés – amelyen a Szalka kiharcolta az országos főtáblára jutást – után rosszul lett, olyannyira, hogy kórházban töltött néhány napot, egyelőre kérdéses, mikor térhet vissza a pályára.

– A szerda este útban hazafelé a kocsiban éreztem, hogy fájt a tarkóm, felment a vérnyomásom és a szívem kalapált – vázolta a történteket Papp Csaba. – Mentőt hívtam, bevittek Nyíregyházára, ahol megvizsgáltak, csináltak szívultrahangot, szerencsére nem találtak szervi problémát. Péntek délelőtt hazaengedtek, hétvégén próbáltam pihenni, de például vasárnap sem voltam túl acélosan. Igazából még most sem tudom, mi a probléma: az orvos szerint túlterheltem magam, vagy a korábbi koronavírus utóhatása, lehet, mindkettő egyszerre. Azt javasolták, hogy pár napot mindenképpen hagyjak ki, így a foci elfelejtve egy darabig…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .