Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport huszonharmadik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A sárga mezes nagydobosi csapat a Nyírbéltek elleni rangadón rúg labdába, míg a Csengersima az első helyet kívánja „megóvni” a Sonkáddal esedékes összecsapáson Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 23. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Csengersima (1.)–Sonkád (8.)

Volkán Roland, a Csengersima edzője: – A Sonkád ellen hazai pályán győzelmet várok a csapattól, de ezzel szerintem a játékosaim is így vannak.

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Remélem, „vastagabb” létszámban tudunk kiállni, mint legutóbb, amikor cserénk sem volt, plusz akadt olyan játékos, aki sérülten vállalta a meccset és szinte csak álldogált a pályán. Ebben az esetben, remélhetőleg nagyobb ellenállásra leszünk képesek a bajnokesélyes otthonában.

Vámosoroszi (3.)–Nábrád (14.)

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Izgatottan várom szappanoperánk következő epizódját, ki kezdi majd rá a sírást és ki akarja leadni a szerelését?

Kónya Zoltán, a Nábrád edzője: – Az utóbbi években Orosziban nem sok babér termett számunkra, ettől függetlenül mindent megteszünk, hogy tisztességes eredményt tudjunk elérni.

Tisztaberek (9.)–Milota (12.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Az őszi mérkőzésen finoman szólva is rosszul játszottunk, most hazai pályán szeretnénk megmutatni, hogy mi is tudunk focizni.

Elek László, a Milota edzője: – Amíg a Tisztaberek ki tudott jönni a gödörből, addig mi jócskán benne maradtunk, valamint a hazai pálya előnye is ellenünk lesz. De ettől sokkal fontosabb az ifimeccs párosítása, amelyen valószínűleg a bajnokság első helye dől el a csoport két legjobb csapata között. Az egész évet erre a célra áldoztuk, remélem a srácok átérzik a mérkőzés súlyát.

Szatmárcseke (11.)–Ópályi (13.)

Szűcs István, a Szatmárcseke edzője: – Ha a hétvégére normálisan össze tudunk állni, akkor szerintem nem lesz gond.

Bartha Miklós, az Ópályi edzője: – A sérültek és a távolmaradók miatt nagyon nehéz helyzetben vagyunk. Remélem a hétvégi meccs a futballról fog szólni és nem maradt ellenfelünkben tüske, aztán győzzön a jobb

Nyírcsaholy (4.)–Nyírvasvári (5.)

Kicsák Róbert, a Nyírcsaholy megbízott edzője: – Úgy gondolom, nagyon jó csapat látogat hozzánk, de mindenképpen a negyedik hely megőrzése a cél. Ezért csípni fogunk, és remélem, a babgulyást megérdemlik majd a fiúk.

Berettyán Gábor, a Nyírvasvári edzője: – Vendégként a tabellán előttünk álló csapatok ellen eddig nem sok babér termett számunkra, ezen szeretnénk vasárnap változtatni.

Nagydobos (6.)–Nyírbéltek (2.)

Czine Máté, a Nagydobos edzője: – Nehéz héten vagyunk túl, viszonylag pozitív utóhatással. Most pedig egy igazán bajnokesélyes csapatot látunk vendégül, amelynek kiváló edzője és több jó képességű játékosa van! Mi viszont hazai pályán játszunk, ezért mindent meg fogunk tenni, hogy az eddigi jó sorozatot ne törjük meg. Kőkemény, férfias csatára számítok!

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Nagyon jó formában lévő Doboshoz utazunk, mi pedig kezdünk elfogyni, de remélem hétvégére a sérültek zöme felépül, akkor lehet esélyünk a jó eredmény elérésére.

Kocsord (10.)–Encsencs (7.)

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – Nagyon fontos mérkőzés elé nézünk, amely jelentős mértékben befolyásolja a csapat sorsát. Remélem, mindenki átérzi a meccs fontosságát, és ennek megfelelően készülnek a hétvégére. Ha a Sima ellen az első félidőben nyújtott teljesítményt hozzuk, akkor reális esélyünk lehet a három pont megszerzésére.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .