Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság huszonhatodik fordulójában három mérkőzést játszottak vasárnap.

A sárga mezes ibrányi együttes az első félidőben jelentős hátrányba került a Nagyecsed elleni rangadón Fotó: ifj. Kulcsár Béla

Nyír-Wetland megyei I. osztály: 26. forduló

Ibrány–Nagyecsed 1–2 (0–2)

Ibrány, 224 néző, v.: Oláh G. Ibrány: Tóth N. – Buka B., Kiss P. (Pápa Sz.), Makai I., Lakatos B., Nagy D., Csáki J., Somogyi T. (Mészáros M.), Gergely B. (Molnár Z.), Jeddi B., Kállai G. Edző: Kiss Tamás. Nagyecsed: Sarkadi G. – Zámbó K., Nyíri Gy. (Erdős M,), Pócsi B., Bulyáki K. (Bulyáki A.), Kóka S., Kóka R., Sarkadi Zs., Angyal N. (Nyíregyházi G.), Mezei B., Somlyai G. Edző: Kósa József. Gól: Nagy D., illetve Mezei B., Somlyai G.

Kiss Tamás: – Természetesen minden döntésemért vállalom a felelősséget. Nagyon nehéz két mérkőzésen vagyunk túl, amelyeken sajnos, nem sok sikerélmény ért minket. Ezen a mérkőzésen az első félidőben nyújtott játékkal sokkal elégedettebb vagyok, mert akkor legalább  még ki tudtunk alakítani helyzeteket, ami viszont elkeserítő, hogy a szünet után a rúgott gól ellenére minimális számú lehetőséget voltunk képesek kialakítani. Van még négy forduló, ahol mindenkinek maximumot kell nyújtani, hogy elérjük céljainkat. Gratulálok az Ecsednek!

Kósa József: – Jól játszó hazai csapat ellen úgy gondolom, a helyzetek alapján teljes mértékben rászolgáltunk a győzelemre. Sok ziccert kidolgozva hamarabb le kellett volna zárni a meccset, sajnos, ez nem sikerült. Ettől függetlenül csak is óriási gratuláció jár az egész csapatnak és a kis szurkolótáborunknak is.

Balkány–Nagyhalász 2–1 (1–0)

Balkány, 197 néző, v.: Kondor M. Balkány: Hegyes B. – Sallai M., Kerecsen J., Fodor T., Furó Zs. (Szabó R.), Rózsa N. (Máté G.), Bartha Z., Vasas T., Tőkés T., Németi M., Pallai B. Edző: Mirgai László. Nagyhalász: Kőrösi N. – Varga B., Tóth L., Kató I. (Mészáros T.), Korsoveczki A., Kölcsi A., Babják Cs., Nagy T. (Beri Zs.), Simon D., Mátrai N., Oláh L. Edző: Nagy Lajos. Gól: Rózsa N., Bartha Z., illetve Oláh L.

Mirgai László: – Mindkét csapat sokat tett a győzelemért, mi 2-0 után lezárhattuk volna a mérkőzést, sajnos, kimaradtak a ziccerek. A végén egy figyelmetlenség miatt az ellenfél szépített, így a hajrá meleg lett, de azt gondolom, megérdemelten nyertünk. Nagyon büszke vagyok a srácokra, mert az egy hét alatt játszott három meccsen veretlenek maradtunk és kétszer nyerni is tudtunk.

Nagy Lajos: – Vékony jégen táncolunk, de még azt is stílusosan tesszük – bakancsban. Sajnos, egy deka szerencsénk sincs mostanában, valószínűleg többet kell tennünk, hogy Fortuna ismét a kezeinket fogja.

Mándok–Nyírmeggyes 0–1 (0–0)

Mándok, 84 néző, v.: Harsányi Cs. Mándok: Lőrincz Zs. – Maroda N., Ari A., Oláh G., Törtei T., Lusánszki L., Haller R., Krajnyák Zs., Nardai N., Bugyi B. (Nagy L.), Illés A. (Lakatos P.). Technikai vezető: Dancs Attila. Nyírmeggyes: Zán K. – Savrnoh (Sivadó P.), Nagy Zs., Török G., Nógrádi S., Batizi-Pócsi N. (Hornyák Zs.), Preg I., Nagy D. (Hadadi K.), Szondi R., Folytán Z., Drabik M. Edző: Kovács László. Gól: Török G.

Dancs Attila: – Ahogy Nyíregyházáról Mándokra tartottunk a csapattal, a buszban eltűnt az összes sebesség, csak egy sebesség maradt. Na, ezt átmentettük a mérkőzésre is. A Meggyes a null nullért jött, nem tehetnek róla, de nyertek egy nullra. Gratulálok a vendégeknek!

Kovács László: – Nem a legszebb játékkal, de nagyon fontos három pontot szereztünk. Gratulálok a csapat valamennyi tagjának a mai teljesítményhez, külön ki kell emelnem, Zán Krisztián kapusunkat, aki jelentős szerepet vállalt a mai győzelemben. A csapat ezt a győzelmet Székelyi Norbert újszülött gyermekének ajánlja!

A Nyíregyháza Spartacus II.–Nyírbátor (2–2) mérkőzést szerdán játszották.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .