Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport harmincharmadik fordulójában a Sényő-Carnifex hazai pályán, míg a Kisvárda Master Good II. idegenben folytatta bajnoki szereplését.

Toldi András megszerzi a második sényői gólt a Törökszentmiklós elleni mérkőzésen Fotó: Fazekas Ármin

Igazán pazar formába lendült a Sényő, amely zsinórban négyszer nyert, a táblázaton a hatodik helyre kapaszkodott fel, a szezon végén már biztosan búcsúzni kényszerülő, sereghajtó Törökszentmiklós elleni fellépés pedig újabb sanszot kínált a statisztika további fényezésére. A vendégek ellenállását az első félidő derekán sikerült megtörni a házigazdának, a szokásos Kapacina-gólt ezúttal Valer szállította – kivételesen fejjel. Ráadásul még a szünet előtt Toldi András is beköszöntött, megnyugtatóvá hizlalva a különbséget. A második játékrészben a szabolcsiak számára az is belefért, hogy 11-est hibáztak, a második megítélt büntetőt Kapacina Valer ugyanis bevarrta (3–0). Bár a vendégek kisvártatva szépítettek, a Sényő győzelmét nem fenyegette veszély, pláne, hogy Valer a végére mesterhármassal tette fel koronát teljesítményére. Folytatódott tehát a diadalmenet.

Ugyanakkor a Kisvárda Master Good II. vereséget szenvedett az éllovas Kazincbarcika otthonában, amely ezzel megszerezte a bajnoki címet.

NB III., Keleti csoport: 33. forduló

Sényő-Carnifex–Törökszentmiklós 5–1 (2–0)

Sényő, 139 néző, v.: Vintér B. Sényő: Járvás L. – Bodó G., Klepács K., Fenyőfalvi D., Fabu M. (Farkas M.), Toldi A. (Páll Zs.), Kapacina K. (Balogh Gy.), Schmidt P. (Phrakonkham), Tóth M., Kapacina V., Orosz M. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Gól: Kapacina V. 3 (egyet 11-esből), Toldi A., Páll Zs., illetve Csűri D.

Imrő László: – Fontos győzelem volt, hiszen még sohasem nyertünk zsinórban öt mérkőzést! Ráadásul már a 33. forduló után szereztünk annyi pontot, mint a teljes előző idényben. Magabiztosan nyertük meg a mérkőzést, végig irányítottuk a találkozót, így győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben. Mindemellett gratulálunk a Szpari II, valamint a Barcika bajnoki címéhez!

Kazincbarcika–Kisvárda Master Good II. 1–0 (1–0)

Kazincbarcika, 400 néző, v.: Gál P. Kisvárda II: Perehanec – Czene Z., Rubus, Bíró R., Sikorszki – Szőr, Avetiszjan (Nikolasin, 73.) – Simon M. (Králik, 55.), Kirjuhin, Nagy M. K. – Gosztonyi (Bokor M., 82.). Edző: Kocsis János.

Gól: Süttő (11-esből, 1–0) a 11. percben

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .