Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport huszonkettedik fordulóját rendezik hétvégén.

A csoport csúcsrangadóján aligha a jobb benyúlás fog dönteni: mindenesetre a Kállósemjén–Kótaj meccs izgalmasnak ígérkezik Fotó: Három Határ Hírei

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 22. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Tiszalök (8.)–Apagy (3.)

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – Ideje lenne megtörni a hazai pálya átkát, mert tavasszal még nem nyertünk otthon, ami nyilván nehéz lesz az Apagy ellen.

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – A Tiszalök hazai pályán mindig mumus, veszélyes támadóik vannak, akik képesek eldönteni mérkőzéseket. A múlt heti hozzáállásra és az eredményes helyzetkihasználásra most is szükségünk lesz, hogy pontokkal távozzunk.

(A mérkőzés 15 órakor kezdődik)

Geszteréd (14.)–Nagykálló (10.)

Horváth László, a Geszteréd szakosztályvezetője: – Túl sok dobásunk már nincs, mindent meg kell tenni, hogy hazai pályán megszerezzük a három pontot, de nagyon nehéz meccsre számítok.

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Idegenben nem egyszerű sehol sem, sajnos, az utóbbi meccseken a helyzetkihasználás messze nem volt igazi, ha ebben előre tudunk lépni, akkor lehet keresnivalónk.

(A mérkőzés 16 órakor kezdődik)

Nyíribrony (12.)–Baktalórántháza (5.)

Papp Tamás, a Nyíribrony edzője: – Többet érdemeltünk volna múlt héten, nagyon sajnáltam a meccs után a srácokat, hiszen valódi csapat voltak, nagyot küzdöttek, sajnos, a helyzetek kimaradtak. Keseregni viszont nincs idő, itt az újabb feladat, lehet javítani. A Bakta nagyon jó eredményt ért el az előző fordulóban, biztos jó hangulatban érkeznek hozzánk. Igazából hazai pályán már nem szabad botlanunk, mert akkor bajba kerülhetünk, amit senki nem akar. Köszönjük a Baktának, hogy hozzájárult az időpont módosításhoz!

Illés László, a Baktalórántháza játékos-edzője: – Több ok miatt nehéz mérkőzésre számítok. Egyfelől az Ibrony tavasszal stabilabb teljesítményt nyújt, mint ősszel, ráadásul hétről hétre élet-halál harcot vív, másfelől a mi idegenbeli szereplésünk sem valami veretes ebben a szezonban. Nagyon bízom abban, hogy ezúttal sikerül – tavasszal először – győztesen lejönni vendégként a pályáról.

(A mérkőzés 16 órakor kezdődik)

Vasárnap

Kálmánháza (6.)–Tiszavasvári (4.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – A múlt heti fiaskó nem esett jól nekünk, de néha kell egy ilyen mértékű pofon, aminek tanulságait levonva újra erősebben állhatunk fel, persze ehhez önmagunkba kell néznünk és megkeresni a probléma gyökerét. Jó csapat érkezik hozzánk, idegenben is jó mérkőzést vívtunk egymással, remélhetőleg ezen a vasárnap sem lesz ez másképp. A csapat képes a győzelem megszerzésére, de ehhez tényleg tanulnunk kell a múlt heti hibákból!

Antal József, a Tiszavasvári edzője: – Jó passzban vagyunk, egyre jobban működünk, szeretnénk így folytatni vasárnap is. Tudjuk, hogy nincs könnyű mérkőzés, ez sem lesz az.

Biri (7.)–Ófehértó (11.)

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – A csapat eljutott olyan szintre, hogy a hazai pályában már csak a szurkolók jelentik az előnyt, bár ők idegenben is ott vannak velünk, de a jó formában lévő Ófehértó ellen itthon fogjuk tartani a három pontot!

Papp Attila, az Ófehértó edzője: – Szeretnénk ott folytatni, ahol abbahagytuk hétvégén. Nem könnyű pontot, pontokat elhozni Biriből, de most mi szeretnénk. Az egyik játékosom mondása ­szerint, úgy kell a három pont, mint tanyára a villany! Ezért tudom, hogy a srácok mindent elkövetnek a kedvező eredmény érdekében. Nem lesz könnyű, de erre készülünk a héten.

Rakamaz (9.)–Nyírlugos (13.)

Madalina György, a Rakamaz edzője: – Számunkra nagyon fontos mérkőzés következik, így vagy úgy, nyernünk kell. Ha ez sikerül, akkor egy gonddal kevesebb lesz, és jöhet az újratervezés.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Sok a sérült és eltiltott játékos, akiket ifistákkal tudunk pótolni, a tisztes helytállást kérem a fiúktól.

Kállósemjén (1.)–Kótaj (2.)

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Úgy gondoljuk, nem állhatunk másként ehhez a meccshez, mint az egész bajnoksághoz. Ebből a mérkőzésből is maximumot kell kihozni, aminek elégnek kell lenni ahhoz, hogy céljaink eléréséhez még egy lépéssel közelebb kerüljünk – de lehet, két lépéssel is…

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Tudjuk, milyen feladat vár ránk Semjénben, a hazai csapat nyilván arra törekszik, hogy megszerezze a három pontot, de szeretnénk megnehezíteni a dolgát.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .