Kattints a képre!!

Megóvta a Nagydobos–Mátészalkai MTK (2–3) Magyar Kupa- selejtező mérkőzést a hazai csapat, mégpedig játékos jogosulatlan pályára lépése miatt.

A dobosi pályán nem akármilyen véget ért a szerdai kupameccs… Fotó: facebook

Mint arról beszámoltunk, a szerdai találkozó utolsó pillanataiban, nevezetesen a 93. percben cserére készült a Szalka: a Három Határ Hírei oldalon élőben közvetített mérkőzés felvételén az látszik, hogy Lyáh Artúr kisétált az oldalvonalhoz, ahol már ott állt beállásra készen, Szigeti Róbert. Az egyes számú asszisztens közben könyvelt, majd megérkezett a játékvezető, aki sárga lapot mutatott fel Lyáh Artúrnak, akinek ez már a második ilyen színű kártyája volt a meccsen, így a vendégek futballistája a kiállítás sorsára jutott. Ugyancsak sárga lapot kapott az esetnél, a reklamáló Kiss Gábor, a Szalka edzője, a cserejátékost pedig közben beengedték a pályára. Az összecsapás egy perccel később véget ért, a jelek szerint viszont csak a zöld gyepen…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .