Kattints a képre!!

Mindenből az első. A szombati Tiszakanyár elleni megye kettes bajnokit reggel kilenckor kezdték, Nagy Gábor, a Pátroha csatára pedig – ahogy alighanem sokan mások a pályára lépők közül – először futballozott ilyen korai időpontban tétmeccsen, plusz először vetették be kezdőként, és naná, hogy első gólját hintette az aktuális idényben!

Nagy Gábor (labdával): ki korán játszik, jó teljesítményre lel Fotó: magánarchívum

A vekker tehát berregett, így aztán a huszonkét éves játékos szeméből hamar kipattant az álom, pláne, hogy nem kis drukk dolgozott benne. Ez mondjuk a teljesítményén nem érződött, jelentős érdemet szerzett, hogy a Pátroha két „fás” hátrányból fordított és nyert (2–3) a Nyírerdő csoportban rendezett idegenbeli összecsapáson.

– Én speciel fél nyolckor keltem, mindenesetre fura volt, hogy egyből meccsre indultam, gondolom a többieknek is, de hál’ istennek jól sült el – taglalta a merőben szokatlan mérkőzés részleteit Nagy Gábor – Igaz, kicsit kómásan kezdtünk, két góllal vezetett a Kanyár, viszont még időben ébredtünk. Mondjuk engem külön motivált, hogy először szerepeltem kezdőként, bár ilyen korán még nem játszottam, legfeljebb kispályás tornán. Alapból izgulós vagyok, ez ellen nem lehet mit tenni, de tíz perc után feloldódtam: mindenképpen bizonyítani akartam, hogy számíthatnak rám, remélem sikerült, a gólomnak pedig természetesen külön örülök. És köszönöm a csapattársaknak a biztatást, a segítséget, nélkülük nem ment volna.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .