Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság huszonhatodik fordulóját rendezik hétvégén.

A piros mezes Nagyecsed és az ibrányi csapat rendszerint kiélezett csatát vív egymással Fotó: ifj. Kulcsár Béla

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, a 26. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Gyulaháza (16.)–Újfehértó (11.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Helyzetünk továbbra sem javult, rengeteg hiányzó játékosunk van, ettől függetlenül hazai pályán szeretnénk megnehezíteni az Újfehértó dolgát.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Ez a hétközi kupasiker remélem, úgy feldob minket, hogy bajnokság végéig már le sem esünk! Nagy szükségünk van a bajnokságban is a pontokra. Ehhez óriási alázattal és hatalmas motivációval kell pályára lépnünk, mert ezek a meccsek a legnehezebbek!

Kemecse (12.)–Austria-Juice Vásárosnamény (2.)

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Ha ránk nem jellemzően jól kalmárkodunk a helyzeteinkkel, akkor jó szombati vásárnapunk lehet.

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – Megtépázva érkezünk a hajrába, ahol csak akkor lehet esélyünk jó eredményt elérni, ha mindenki maradéktalanul elvégzi a feladatát.

Tarpa (15.)–Mátészalkai MTK (4.)

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Végre, hosszabb szünet után hazai közönség előtt játszhatunk: jó pályán, jó ellenféllel szemben csak jó eredményt remélek.

Kiss Gábor, a Mátészalka edzője: – Tény, hogy hét nap alatt a harmadik mèrkőzèsünket fogjuk játszani. Tény, hogy fáradtak lesznek a srácok, de ez nem jogosít fel senkit sem arra, hogy ne adjon bele mindent, ès küzdjön ameddig csak bír. Most kell megmutatniuk, mennyit ér nekik a címer a mez elején!?

Csenger (5.)–Nyírgyulaj (10.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Remélem, sérültjeink felépülnek hétvégére és tudják vállalni a mérkőzést.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Megpróbálunk tisztességesen felkészülni a hétvégi mérkőzésre, amelyen nem mi vagyunk az esélyesek, de megteszünk mindent a becsületes helytállás érdekében.

Vasárnap

Ibrány (3.)–Nagyecsed (6.)

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Hétégén ismét egy komoly rangadó vár ránk, hisz véleményem szerint az egyik legjobb játékoskerettel rendelkező Ecsed érkezik hozzánk, amit tavasszal sokszor bebizonyítottak. De a mi csapatunkat is rendkívüli játékosok alkotják, akikben maximálisan bízom, és persze, hazai pályán nyerni szeretnénk.

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Nagyon erős csapathoz látogatunk, amely sok jó játékossal rendelkezik, a bajnokságban kiválóan szerepel, ezért úgy gondolom, igazi kis rangadó elé nézünk. Tudom, hogy az Ibrány is nagyon készül, remélem, sikerül izgalmas, színvonalas meccset játszani.

Balkány (9.)–Nagyhalász (13.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Az, hogy a Nagyhalász ilyen jól muzsikál tavasszal, nagy mértékben köszönhető Nagy Lalinak, mert nagyon jól összerakta ezt a csapatot. Nem tudom, a szerdai kupameccs mennyit vett ki a srácokból, egy biztos, minden elismerésen a játékosaimé, hisz a Balkány újra az országos főtáblán szerepelhet. Bármilyen fáradtak leszünk, mindent megteszünk azért, hogy pontot, pontokat szerezzünk.

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Mirgai mester sok varázslatot bemutatott már Balkányban, eredményei nem szorulnak magyarázatra. Esélyünk akkor lesz a meccsen, ha a varázscilinderéből nem egy nyuszi, hanem az életéért küzdő halászi csapat ugrik elő.

(A mérkőzést Szakolyban rendezik)

Mándok (7.)–Nyírmeggyes (14.)

Dancs Attila, a Mándok technikai vezetője: – A hátralévő mérkőzéseken egyszerűen és hatékonyan kell játszanunk, ha a tabella első harmadában akarunk maradni. Kellenek a pontok és hazai pályán csakis a három pont megszerzése lehet elfogadható.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Néhány forduló van már csak hátra, így minden lehetőséget meg kell ragadnunk a pontszerzésre. Sajnos, nehezíti helyzetünket, hogy a szezon végéhez közeledve egyre több játékosnál jelentkeznek kisebb-nagyobb sérülések. Egyelőre kiszámíthatatlan milyen kerettel tudunk elutazni a mérkőzésre, de mindent megteszünk a pontszerzés érdekében.

A Nyíregyháza Spartacus–Nyírbátor (2–2) mérkőzést szerdán rendezték.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .