Kattints a képre!!

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság Versenybizottsága a licenc szabályzatnak megfelelően elbírálta az összes hozzá beérkezett Amatőr Licenc kérelmet – tájékoztatott a szervezt. 

A megye kettes csapatok közül a sárga mezes Kállósemjén és a Gergelyiugornya kért erlső osztályú licencet

A megyei egyesületeknek április 10-ig volt lehetőségük feltölteni az IFA-rendszerbe a a megyei első osztályú induláshoz elengedhetetlen licenszkérelmet, majd április 25-ig pótolhatták az esetleges hiányosságokat. Az Amatőr Licenc feltöltését 23 egyesület kezdte el, de csak 20 egyesület vitte végig, akik közül a Nyíregyháza Spartacus FC II. az NB III-ba adta be kérelmét.

A jelenlegi megyei élvonalbeli együttesek közül mindenki kért amatőr licenszet, a másodosztályból pedig a Gergelyiugornya, Kállósemjén, Nyírbéltek, Záhony négyes adta be a licencet.

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság Versenybizottsága mind a 19 darab 2022-23-as megyei első osztályú részvételhez szükséges amatőr licenc kérelmet elbírálta, és azok kivétel nélkül meg is feleltek a licenc szabályzatban foglalt követelményeknek.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .