Kattints a képre!!

A tabella nem hazudik. Márpedig a Sényő-Carnifex lassan, de biztosan araszol egyre előrébb.

Kapacina Kevin újra nagy formában Fotó: sényőcarnifex

Sokat elárul a magát a hatodik helyre feltornázó NB III-as együttes teljesítményéről, hogy az elmúlt öt forduló alapján – élen nyomuló Kazincbarcikával karöltve – a legjobb mutatóval rendelkezik a Keleti csoportban!

A szabolcsiak zsinórban négy győzelemnél tartanak, megspékelve az Újpest II. elleni döntetlennel: legutóbb az ugyancsak jó passzban lévő DVTK II. otthonában gereblyézték be a három pontot. A menetelés egyik kulcsfigurája Kapacina Kevin, holott nem verték nagy dobra, mindazonáltal a huszonöt esztendős támadó pályafutásának folytatása is veszélyben forgott. Visszatérő térdsérülései miatt három műtéten esett át, az őszi szezonban csupán egy meccset játszott végig, tavaszra viszont megszépült a világ. Nem csupán abszolút felépült, hatékonyan kiveszi részét a gólgyártásból.

– Szerencsére a nehéz időszakot magam mögött hagytam – nyomatékosította Kapacina Kevin. – Gyötrelmes volt az előző két év, sajnos az is felmerült korábban, hogy idő előtt be kell fejezzem a futballt, ehhez képest, most olyan, mintha ez meg sem történt volna. Szokták mondani, az egészség a legfontosabb, természetesen én is így gondolom: a sérülések előtt jól ment a játék, korban is ott voltam, amikor talán a legtöbbet fejlődhettem volna, de felesleges már ezen rágódni, a lényeg, hogy itt vagyok, folytatni tudtam a játékot. Az elmúlt három négy meccsen három gólt szereztem, plusz büntetőt harcoltam ki, amit gólpassz értékűnek tekintek, így ebből adtam négyet. A csapat is elkapta a fonalat, reméljük, kicsit sikerül még feljebb kapaszkodni a táblázaton, ha esetleg nem sikerül, az a fontos, hogy a saját feladatunkat minél jobban, eredményesebben elvégezzük, akkor már megtettük, amit lehetett.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .