Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport huszonkettedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Lassan minden botlás végzetes lehet! A zöld mezes tisztabereki csapat a bennmaradásért, míg a Sima a bajnoki címért küzd Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 22. forduló (kezdés: 17 óra)

Vasárnap

Nábrád (14.)–Nagydobos (6.)

Kónya Zoltán, a Nábrád edzője: – Szeretnénk a földön maradni a győztes idegenbeli meccs után is, helyén kezelve a dolgokat. Az ellenfél nagyon jó csapat, esélyesebb, de mindent megteszünk a kedvező eredmény elérése érdekében.

Czine Máté, a Nagydobos edzője: – Sajnos az elmúlt két mérkőzésen az akarati tényezők nem voltak maximumon, ezen sürgősen javítani kell, hiszen egy olyan csapathoz látogatunk amelynek újból sikerült nyerni! Mi viszont a héten két meccset is játszunk és mindenképpen szeretnénk jól teljesíteni. Játékban is javulni kell, mivel kapkodunk és sok esetben átvesszük a vagdalkozó focit, amivel saját magunkat hozzuk kellemetlen helyzetbe. Nem lehet más cél Nábrádon – csakis a győzelem.

Nyírbéltek (2.)–Nyírcsaholy (4.)

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Kemény, hosszú sorozat után regeneráló edzésekkel készülünk a hétvégi meccsre, amelyen mindenképpen nyerni akarunk.

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy elnöke: – A bajnokság egyik meghatározó csapatához látogatunk, bízom benne, hogy a tabellán elfoglalt helyezésekhez méltóan jó mérkőzést tudunk játszani, és pontosan tudunk távozni. A hétvégén jött pofon a csapatot fel kell hogy tüzelje és megmutatni, hogy tudunk mi jól, nagy akarásal futballozni.

Nyírvasvári (5.)–Sonkád (7.)

Berettyán Gábor, a Nyírvasvári edzője: – Nehéz napokat élünk, viszont nagyon bízom a fiúkban, és remélem, a hétvégén újra győzelemnek tudunk örülni.

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Egyelőre kérdéses, hogy fogunk tudni kiállni, így jósolni sem merek, milyen eredményre leszünk képesek…

Encsencs (8.)–Szatmárcseke (10.)

Szilágyi Gábor, az Encsencs játékos-edzője: – Remélem, a hétvégére össze tudunk végre normálisan állni, senkinek nem lesz semmi baja! Otthon szeretnénk tartani a három pontot, mert ideje lenne feljebb zárkózni a tabellán.

Szűcs István, a Szatmárcseke edzője: – Furcsa érzések kavarognak a fejemben a hétvégi meccs, a Tisztaberken történtek miatt. Az előző szezonban, Encsencsen minket is vascsövekkel, késsel, baltával fenyegettek, ettől függetlenül el fogunk menni és játszani akarunk!

Ópályi (13.)–Tisztaberek (12.)

Bartha Miklós, az Ópályi edzője: – Az utolsó zárt kapus mérkőzést játsszuk, amit kellőképpen megszenvedtünk a valódi elkövetők helyett. A két azonos cipőben járó csapat ütközetén mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy itthon tartsuk a három pontot, ami persze, nem lesz könnyű.

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Mindkét csapat számára nagyon fontos, „hatpontos” mérkőzés következik: nem igazán vagyok nagyravágyó, a három ponttal bőven megelégednék.

(A mérkőzést zárt kapu mellett rendezik)

Milota (11.)–Vámosoroszi (3.)

Elek László, a Milota edzője: – Utolsó hazai meccsünk következik, sajnos, ismét így hozta a sors. Nagyon szükségünk lenne a pontokra, de a Vámosoroszi ellen nagy bravúr kellene akár a pontszerzéshez is. Zsinórban öt hazai vereség mellett négy gólt sikerült rúgnunk, ami mindent elárul: hiába küzdünk, hajtunk minden meccsen, végül úgyis nulla pont a vége. Ha egy góltól többet tudnánk szerezni, akkor bármi megtörténhet és egy szoros mérkőzés is lehet belőle.

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Fiatal, lendületes csapat a Milota, amely otthon bárkire veszélyes. A játék minden elemében javulnunk kell, ha kedvező eredményt akarunk elérni.

Kocsord (9.)–Csengersima (1.)

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – A két csapat közötti baráti viszony a múlt héten történt események miatt megromlott, egy olyan sakkjátszmába kényszerítettek bele, aminek első lépéseivel sok gondot okoztak a kocsordi egyesületnek. De az a jó ebben a játékban, hogy társasjáték és a másik félnek is van lehetősége lépésekre. Bizsergető érzés az, hogy a matthoz vezető adu nálam van, amikor én ezt meglépem, akkor nem csak a királynő, hanem az udvarhölgyei és „parasztjai” is beleremegnek.

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Ősszel, sajnos a Kocsord elleni hazai meccsen bohócot csináltunk magunkból, amit ezúttal idegenben akarunk feledtetni magunkkal és nézőinkkel szemben. Ehhez motivált játékot várok mindenkitől a csapatban, akkor az eredmény sem lehet kérdéses.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .