Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság huszonötödik fordulójában két mérkőzést rendeztek vasárnap.

Egy vérbeli rangadó: az időjárás következményeként viharosan indult a Nagyhalász-Ibrány derbi Fotó: tudósítónktól

Nyír-Wetland megyei I. osztály: 25. forduló

Nagyhalász–Ibrány 0–3 (0–0)

Nagyhalász, 487 néző, v.: Tomori P. Nagyhalász: Kőrősi N. – Varga B., Tóth L., Nagy T. (Babják Cs.), Kató I. (Mészáros T.), Korsoveczki A., Kölcsi A., Simon D., Károlyi R., Mátrai N., Oláh L. Edző: Nagy Lajos. Ibrány: Tóth N. – Buka B., Kiss P. (Pápa Sz.), Lakatos B., Nagy D., Szőlősi P. (Mészáros M.), Csáki J., Somogyi T. (Molnár Z.), Gergely B., Jeddi B., Kállai G. Edző: Kiss Tamás. Az éppen a kezdésre érkező ítéletidő miatt igazán viharosan indult a legpatinásabb múltú megyei El Clásico, ami alighanem jó néhány szurkolót távol tartott. Az örökrangadó a hajrában dőlt el, előbb Jeddi Béla, kisvártatva Nagy Dávid, majd Mészáros Marcel góljával szerezte meg a győzelmet az Ibrány. Gól: Jeddi B., Nagy D., Mészáros M.

Nagy Lajos: – Sikerült színvonalas, izgalmas meccset játszanunk, sajnos, a döntő pillanatokban hibáztunk. A srácok megdolgoztak a szurkolóink bizalmáért, akik ma NBI-es teljesítményt nyújtottak!

Kiss Tamás: – Igazi rangadóhoz méltóan álltunk bele a mérkőzésbe, az első perctől kezünkbe vettük a kezdeményezést, ami az első félidőben helyzetekben kevésbé mutatkozott meg, a szünet után viszont a türelem és nagy akarás góllá érett. Ennek tudatában teljesen megérdemelten nyertük meg a szomszédvári derbit, amiért hatalmas gratuláció jár minden egyes játékosnak.

Újfehértó–Csenger 1–1 (1–0)

Téglás, 87 néző, v.: Jakab Gy. Újfehértó: Dukát P. – Kecskeméti P. (Kertész M.), Petics Gy., Csizmarik Á. (Seres K.), Veres D. (Barta G.), Hudák M., Zámbó D., Pallai G., Daróczi P., Jócsák D., Szilágyi Á. Edző: Piskóti Zsolt. Csenger: Makay Z. – Katona P. (Lengyel M.), Popovics N. (Jónás G.), Nagy M., Csorvási Á., Antal R., Stef, Balogh Á., Osváth S., Gaál K., Bence L. Edző: Barcsay István. A hazaiak korán vezetést szereztek, majd a második félidő elején egyenlítettek, a hajrában pedig 11-est hibáztak a vendégek. Gól: Jócsák D., illetve Popovics N. Kiállítva: Seres K.

Piskóti Zsolt: – A meccsről nem tudok mondani semmit, mert nem vagyok olyan idegállapotban. Felháborítónak tartom, hogy az asszisztensnek nyújtom a kezem a lefújás után és nem fog velem kezet, ezek után engem állítanak ki és remélem, szépen ki is színezik a történetet, hogy kapjak vagy 4-5 meccset. Nyugodt szívvel jelentem ki, hogy egyáltalán nem bántam meg, ahogy ezt lereagáltam, máskor sem tennék másképp, sőt… A játékvezetők nem gondolnám, hogy azzal fognak megnyugtatni, idézem: „Gyere, üssél meg”. Le a kalappal!

Barcsay István: – Igazságos döntetlen született, bár a vége miatt van egy kis hiányérzetem, mert a 11-essel nagy lehetőséghez jutottunk, ami sajnos, kimaradt, de jól dolgoztak a srácok, nem tudom elmarasztalni őket.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .