Kattints a képre!!

Ahhoz képest, hogy a Nyíregyháza Spartacus II. felkérésre „dobbanthatott” a megyei első osztályba, fényesen élt a felkínált lehetőséggel: olyannyira, hogy öt fordulóval a szezon vége előtt megnyerte a bajnokságot!

Durrantak a pezsgők a meggyesi meccs lefújása után, amiből bőven jutott Sztankó Dávidnak (jobbról) is Fotó: Dankó László

Mindez már hetek óta, sőt tulajdonképpen az őszi idény után benne volt a pakliban: a Szpari „fakó” ugyanis féltávnál tekintélyes, kilencpontos előnyt épített, amit tavasszal tovább hizlalt, a Nyírmeggyes elleni idegenbeli győzelemmel pedig feltette a koronát teljesítményére. Illetve, Huszák Géza legénysége immár az NB III-as osztályozóra tekinthet, mint az egész évad legfontosabb eseményére.

– Nagyon nagy öröm és előrelépés a csapat számára ennek a bajnoki címnek a megszerzése – szögezte le Sztankó Dávid, a Szpari II. tizennyolc éves irányító középpályása, egyben kulcsembere, aki az ominózus meggyesi fellépésen látványos góllal járult hozzá a mindent eldöntő sikerhez. – Ugyanakkor még van hátra öt meccs, így egy kellemes kis ünneplés volt, úgy gondolom, hogy az igazi buli a szezon végére marad. Azzal a céllal indultunk neki az idénynek, hogy minél többet játszunk fiatalként a felnőttek között és persze, fejlődjünk. Jöttek az eredmények ősszel, sorra nyertük a mérkőzéseket, ami után már nem lehetett más cél, mint az élen zárni. Részemről gratulálok az egész társaságnak és a szakmai stábnak, hogy közösen ki tudtunk egy ilyen nagybetűs CSAPATOT alakítani.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .