Kattints a képre!!

Miként arról hírt adtunk, a szünetben, 0–1-es állásnál félbeszakadt a Tisztaberek–Encsencs megye kettes bajnoki összecsapás, a vendégcsapat ugyanis nem jött ki a második félidőre.

A tisztabereki pályán nem ért véget a szombati meccs Fotó: tudósítónktól

Sokan találgatták, kérdezték, mi történhetett a Gémtech csoportban rendezett mérkőzésen. Mint kiderült, a látogatók fenyegetve érezték magukat, ezért nem vállalták a folytatást.

– Azt kell mondjam, szabályos lincshangulat volt, késeket villogtattak az öltöző előtt, már alig tudtunk lemenni a pályáról az első félidő végén, mert mindenkit meg akartak verni – merült a részletekbe Szabó Sándor, az Encsencs technikai vezetője. – Az egyik játékosunkat megütötték a pályán, ami következmény nélkül maradt: közben kihívtam a rendőrséget, az ajtót is magunkra zártuk a szünetben, mivel félő volt, hogy ránk törnek. A fiúkkal úgy éreztük, hogy ilyen légkörben nincs értelme folytatni, a rendőrök kísértek ki minket a járművekhez is. Úgy visszük el a játékosokat itthonról, hogy rendben visszatérünk, jelen esetben a három pontnál sokkal fontosabbnak tekintettük, hogy épségben hazamenjünk.

Oroszi István, a Tisztaberek edzője-mindenese „kissé” eltérő véleményt fogalmazott meg az eseményekkel kapcsolatban.

– Semmivel nem éreztem másnak, veszélyesebbnek a hangulatot, mint mondjuk az őszi meccsen Encsencsen. A mérkőzésben sem volt benne, hogy komolyabb gond legyen: nem igazán értjük ellenfelünk reakcióját, már csak azért sem, mert a nézők bármit kiabálnak, a játékosok biztonsága egy percig sem forgott veszélyben. A játéktér és az öltözők teljesen el vannak különítve a szurkolóktól, erre a területre a rendezők nem engedtek be senki kívülállót. A két meccs között talán annyi különbség akadt, hogy amíg Encsencsen az egyik játékosunkat súlyos sérülés miatt kellett kórházba szállítani, itt ilyen nem történt. Igaz, ehhez szükség volt arra is, hogy kapusunknak szerencséje legyen egy encsencsi belépő után…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .