Kattints a képre!!

A Nagyváradi AC és a Csengeri FC meglehetősen szoros kapcsolatot ápol: az erdélyi klub képviselői ezúttal nemes gesztust gyakorolva érkeztek látogatóba – és nem üres kézzel jöttek.

A kárpátaljai játékosok a két klub képviselőinek társaságában Fotó: Mursa Sándor

A vendégség szomorú apropója az ukrajnai háború, mindazonáltal felemelő akció eredménye: a nagyváradi klub ugyanis gyűjtést szervezett a csengeri csapatokban szereplő kárpátaljai játékosok számára, akik hosszú hetek óta nem tudnak hazatérni. Mint az a közösségi oldalakon megjelent, az adományokat (elsősorban gyümölcsök, édesség, élelmiszer alapanyagok) Habinyák István klubelnök és Nagy József Barna ügyvezető adta át pénteken a Csenger FC képviselőinek, Szilágyi Sándor utánpótlás szakmai vezetőnek, Korponai Krisztián utánpótlás operatív vezetőnek, illetve Lőrincz Zsoltnak, a Beregvidék ISE elnökének és természetesen a játékosoknak.

A Csengeri Futball Club és a Beregvidék ISE vezetése a gyerekek és szüleik nevében is köszöni nagyváradi barátaik segítségét!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .