Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoportban szereplő tartalékcsapatok előszeretettel rendezik délelőtt hazai fellépéseiket, most lesz másként: vasárnap 11 órakor kezdődik a DVTK II.-Sényő–Carnifex összecsapás.

A sényői Schmidt Péter (balról) korábban már testközelből tapasztalhatta, milyen a diósgyőri „fakó” ellen játszani Fotó: dvtk.hu

A diósgyőri „fakó” tizenharmadik a tabellán, míg a patent sorozatot produkáló, zsinórban három győzelmet szállító szabolcsi legénység masszívan letáborozott a hetedik helyen. Tegyük hozzá, éppenséggel a házigazda sincs rossz formában, utóbbi öt mérkőzéséből hármat megnyert és csak egyet bukott el.

– Ismét második csapattal találkozunk, a diósgyőri fiatalok képzettek, gyorsak, sokat futnak – fejtegette Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. – A múlt hét számunkra remekül sikerült, bár a végére azért elfáradtak a fiúk, ezt kár lenne szépíteni. Ezen a héten remek volt a hangulat, mondjuk eddig sem volt ezzel probléma. Ugyanakkor azt is figyelembe kellett vennünk az edzések során, hogy a srácok mindemellett dolgoznak. Jövő vasárnap ismét „erőltetett” menet kezdődik, így változtatunk a szokásos felkészülési ritmusunkon, meglátjuk mennyire lesz ez jó ötlet.

Ugyanakkor a hatodik pozícióban posztoló Kisvárda Master Good II. – a táblázaton negyedik – Hajdúszoboszlót fogadja.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .