Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport huszonegyedik fordulóját rendezik hétvégén.

A nagykállói Ruska Tamás és a biri sorfal ismét „megküzdhet” egymással Fotó: háromhatár hírei

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 21. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Tiszavasvári (4.)–Nyíribrony (11.)

Antal József, a Tiszavasvári edzője: – Ha a múlt héten elkövetett hibákat ki tudjuk javítani, akkor megszerezzük a három pontot. Ha nem, akkor lesznek problémáink…

Papp Tamás, a Nyíribrony edzője: – A vasárnap történteken gyorsan túl kell lépnünk, nem búslakodhatunk, bár olyan pofont kaptunk, hogy még most is szédülünk. De itt a következő feladat, lehet javítani. Eltiltások, sérülés, munkahelyi elfoglaltságok miatt elég vékonyan leszünk szombaton, de akik lesznek, mindent meg fognak tenni, hogy feledtessük a múlt hetet.

Vasárnap

Kótaj (2.)–Geszteréd (14.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Hazai pályán természetesen nyerni akarunk, ezért minden meg fogunk tenni.

Horváth László, a Geszteréd szakosztályvezetője: – Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megnehezítsük a hazai csapat dolgát, mert tény, nem mi vagyunk ennek a meccsnek az esélyesei.

Nagykálló (10.)–Biri (7.)

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Fiatal, jó csapat jön hozzánk, amely ráadásul jól szerepel. Ennek ellenére célunk nem is lehet más, mint itthon tartani a három pontot.

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – A bajnokság hajrához érve nálunk is gyűlnek az öt sárgák és jönnek a sérülések, de ha az alapcélunkat nézzük, hogy mi volt bajnokság előtt azt már elértük, így akár jutalomjátéknak is felfogjuk az utolsó hat fordulót. A fiúk felszabadultak, a hangulat jó, így jó dolgozni!

Ófehértó (13.)–Kálmánháza (6.)

Papp Attila, az Ófehértó edzője: – A múlt heti győzelmünk nem ad okot magabiztosságra! Tiszteljük az ellenfelet, tudjuk, hogy nem lesz babazsúr, de szeretnénk az előző fordulóban nyújtott teljesítményt megismételni. Ehhez viszont mindenkinek oda kell tenni ismét magát!

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Ősszel, sajnos nem sikerült hazai pályán legyőznünk az Ófehértót. Biztos vagyok benne, hogy egy küzdő csapattal találjuk magunkat ismét szembe, amely ellen nem lesz könnyű dolgunk. De szeretnénk ezúttal győztesen kikerülni a párharcból. Ezért ugyanúgy kell küzdenünk majd, ahogy az elmúlt mérkőzéseken tettük, akkor ez úgy gondolom, eredményben is megmutatkozhat.

Baktalórántháza (5.)–Tiszalök (8.)

Illés László, a Baktalórántháza játékos-edzője: – Az utóbbi mérkőzéseken hadilábon álltunk a gólszerzéssel, ami eddig a legnagyobb erényünk volt. Remélem, megtaláljuk az ehhez alkalmas csukát és eggyel több gólt rúgunk, mint az ellenfél.

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – Most mondhatnám, hogy a kapusok közötti különbség fog dönteni…

Apagy (3.)–Rakamaz (9.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Remélem, kiegyenesedünk vasárnapra. Sajnálom, hogy kiestünk a hétvégi ritmusból, de okos döntést kellett hozni, így elengedtük a mérkőzést. A Rakamaz elkapta a fonalat, koncentráltan, szervezetten kell játszanunk, ha itthon akarjuk tartani a három pontot. Azt is remélem, hogy minden „jó” lesz.

Madalina György, a Rakamaz edzője: – Tudom, hogy mindenhol problémákkal küzdenek a csapatok, mi sem vagyunk kivétel. Úgy látom, a hátralévő hat fordulóban lesz egy-két mérkőzés, amely kiemelkedően fontos számunkra, és olyanok, amelyeket a gondok miatt valószínűleg el kell engedni.

Nyírlugos (12.)–Kállósemjén (1.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Ha a helyzeteinket sikerül gólra váltani, akkor talán szoros meccset játszatunk.

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – A múlt héten „könnyen” nyertünk, ez most nehezebb lesz.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .