Kattints a képre!!

Az újfehértóiak titkos aduja nem más, mint Maradona. Mármint – az egykori argentin zseni – „dublőre”, aki ugyan eredeti posztját tekintve kapus, de ha minden kötél szakad, mezőnyjátékosként is bátran bevethető.

Piskóti Richárd bizonyította: nem csak kapusként képes segítni az újfehértói csapatot Fotó: háromhatár hírei

Ez a húzás vasárnap igazán aktuálissá vált: a megyei első osztályú csapat ugyanis a legutóbbi, Balkány elleni idegenbeli bajnoki hajrában 2–1-es hátrányban volt (sőt, a házigazda két „fával” is vezetett…), amikor Piskóti Zsolt edző testvérét szólította csatasorba. A huszonhat éves hálóőr, nevezetesen Piskóti Richárd a 85. percben jött, látott, hajtott, a Fehértó pedig kisvártatva – Jócsák Dávid góljával – egyenlített, szóval pontot mentett.

– Egy Tarpa elleni a kupameccsen már beküldtek a mezőnybe, akkor is kényszerből, mert kevesen voltunk, valami ilyesmi történt most is – merült a részletekbe Piskóti Richárd. – Pallai Geri megsérült, a kispadon meg csak én maradtam, hát Zsolti beállított: azt mondta, daráljak, ahogy bírok. Az van, hogy a többiek Maradonának hívnak, mert pocakos és alacsony vagyok, de talán a labdával elég jól bánok kapushoz képest. Majdnem adtam egy gólpasszt, Seres Konrád nem sokkal maradt le a labdáról, a lényeg, hogy sikerült kiegyenlíteni. Sajnos, mindig akadnak hiányzóink, sérülések, így nem sok a választási lehetőség. Ha szükség lesz rám és ezt diktálja a helyzet, nyilván máskor is bemegyek mezőnyjátékosként, elvégre a tesóm a góré, ő dirigál.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .