Kattints a képre!!

A Nyíregyháza Spartacus II. mellett a Fehérgyarmat is bajnok lehet hétvégén: utóbbi ráadásul úgy, hogy nem is játszik hétvégén.

A kék mezes fehérgyarmati együttes nem játszik hétvégén, de akár így is megnyerheti a bajnokságot Fotó: tudósítónktól

A megyei harmadosztály Szamos csoportot hibátlan teljesítménnyel vezető gyarmati együttes jelenleg tizenhét pontos előnnyel rendelkezik a második helyezett, egy mérkőzéssel kevesebbet teljesítő Tyukoddal szemben, illetve húsz egységgel előzi meg – a két meccsel hátrébb tartó – harmadik Tunyogmatolcsot. Ráadásul az üldözők még egymással is találkoznak.

Az nyilvánvaló, hogy ekkora különbségnél eldőltnek tekinthető az aranyérem sorsa, ami matematikailag is beigazolódik, ha a Tyukod, Matolcs páros nem nyer az aktuális fordulóban. Különös pikantériája a történetnek, hogy a nyáron alakult Fehérgyarmati Deák Ferenc Szabadidő Sportegyesület nem csupán most, a visszalépések miatt csökkentett létszámú mezőny miatt zsinórban további két hétvégén nem lép pályára – legközelebb május 15-én (!) játszik, amikor Méhteleket fogadja, meglehet már bajnokként.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .