Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság huszonötödik fordulóját rendezik hétvégén.

Amihez nem szükséges külön magyarázat: Nagyhalász–Ibrány derbi következik! Fotó: tudósítónktól

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, a 25. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Nyírmeggyes (14.)–Nyíregyházi Spartacus II. (1.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – A tabella első felében levő csapatok ellen mindig jobb teljesítményt nyújtunk. Most a bajnokság legnagyobb esélyese látogat hozzánk, így szükség is lesz a jó játékra, ha meg akarjuk nehezíteni a Nyíregyháza dolgát. Nagyon kellenek a bravúrpontok, így mindent meg fogunk tenni érte.

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Tudom, a Meggyes nagy harcot folytat a bennmaradásért, de óriási dolognak tartanám, ha nyerni tudnánk és ezzel megnyernénk a bajnokságot!

Nyírbátor (7.)–Kemecse (12.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – A múlt heti teljesítményt gyorsan el kell felejteni. Tudom, minden csapat életében előfordulnak rossz meccsek, de szeretnénk a folytatásban a szebbik arcunkat mutatni.

Resán Attila, a Kemecse edzője: – Előttünk egy 6 pontos „szakadék”, mögöttünk a „vízözön”, bátran fejest kell ugranunk a meccsbe, mert bátortalanul belefulladunk a kiesőzónába.

Austria Juice-Vásárosnamény (2.)–Gyulaháza (16.)

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – Mindenképpen megpróbálunk javítani az áprilisi mérlegünkön, amely most eléggé egyoldalúan van lesúlyozva, de ezek is mi vagyunk. A meccs végén örömmel látjuk vendégül Bardi Gabiékat, eredménytől függetlenül!

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Az esélytelenek nyugalmával készülünk a mérkőzésre. A következő meccseken remélem, nagyon fiatal játékosaink szereznek egy kis rutint.

Nyírgyulaj (10.)–Balkány (9.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – A hétvégi bravúros győzelmünknek akkor lesz igazán értéke, ha hazai pályán is pontot, pontokat tudunk szerezni. Nem lesz egyszerű a dolgunk, mert egy masszív, jó csapat látogat hozzánk.

Mirgai László, a Balkány edzője: – A Nyírgyulaj ibrányi győzelme is mutatja, amit egyébként már megtapasztalhattunk, hogy ebben a bajnokságban bármi megtörténhet. A legutóbbi bravúr jelzi, ellenfelünkre figyelni kell, mindemellett annyira sűrű a tabella, hogy minden egyes megszerzett pontnak fokozott jelentősége van. Gondolom, ez a meccs is háromesélyes, de bízom a srácokban.

Nagyecsed (8.)–Tarpa (15.)

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Nem téveszt meg minket a vendégek táblázaton elfoglalt helyezése, ettől sokkal jobb csapatnak tartom, ezért nagyon nehéz mérkőzésre számítok, amelyen szeretnénk kedvező eredményt elérni. Sajnos, mi is kezdünk elfogyni, mint nekem otthon a gyógyszer, a sok sérült, eltiltott, beteg miatt. A gyógyszerre tudom a megoldást, mivel a párom segít, a másodikra viszont a csapatot szeretném megkérni szombaton. Valahogy összedrótozzuk-foltozzuk a társaságot erre a fontos meccsre.

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – A tabellán elfoglalt helyezésünkből kiindulva pontot, pontokat kellene szereznünk, ami Ecseden egyáltalán nem egyszerű feladat.

Mátészalkai MTK (6.)–Mándok (5.)

Kiss Gábor, a Mátészalka edzője: – Teljesen felesleges fogadkoznunk, meg hangzatos mondatokat harsognunk. A helyzet jóval egyszerűbb, megalkuvást nem ismerve kell tenni a dolgunkat azért, hogy eredményesek legyünk hazai pályán.

Dancs Attila, a Mándok technikai vzetője: – Folyamatos létszámhiánnyal küzdünk, ettől függetlenül győzelemre fogunk játszani. A hátralévő mérkőzések megmutatják majd, hogy kire tudjuk építeni a következő szezon mándoki csapatát. Szombaton a Szalkának mi leszünk az a bizonyos szálka.

Vasárnap

Újfehértó (11.)–Csenger (3.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A múlt heti idegenbeli pontszerzés akkor érne nagyon sokat, ha hazai pályán sikerülne egy ki-ki meccset végre a magunk javára eldönteni.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Jó csapattal találkozunk, remélem, a sérültjeink felépülnek, és színvonalas mérkőzést tudunk játszani.

(A mérkőzést Tégláson rendezik)

Nagyhalász (13.)–Ibrány (4.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Véletlenek nincsenek, ez a hétvége a nagy derbikről szól. Lesz Fradi–Újpest, Liverpool–Everton, a Nagyhalász–Ibrány meccs „árnyékában”. Annyival tudjuk segíteni a futballszerető nagyérdeműt, hogy a közvetítést lemondtuk, így az egy időpontban kezdődő másik két mérkőzésnek is hagyunk levegőt. A meccsről: láttam én már gyengén és eszméletlenül jól focizni az Ibrányt ellenünk, viszont mindkét esetben volt hasonlóság. Az akarat, a „vérszomj” mindig bennük volt. Hiszem, hogy csapatom felnő a feladathoz, és egyúttal remélem, hogy az ibrányi Puskás Gyuszi vőfély barátom is rímekbe faragja a következő lagziban, ha sikerül pompába helyeznünk a vasárnap délutánt.

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Következik a várva várt rangadó, amelyen minden egyes játékosomtól száztíz százalékot várok. Hisz tudjuk, ez nem egy átlagos mérkőzés, ami mindenkitől teljes odaadást, maximális fegyelmet igényel, ebben az esetben biztos vagyok abban, hogy a minket elkísérő szurkolókat sikerül megörvendeztetni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .