Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tizenhetedik fordulójából elhalasztott mérkőzést pótoltak szerdán – Csengerben.

A csengeri „darálóban” az ibrányi gólzsák, Nagy Dávid (sárga sportszárban) próbálja kapura préselni a labdát Fotó: Juhász Fruzsina

A fordulatos összecsapás döntetlenre végződött, szinte kopírozva az őszi „odavágót”, amikor a csengeri csapat – kétgólos hátrányból – a hajrában mentett pontot (4–4). Ezúttal a meccs elején még vezető Ibrány egyenlített az utolsó pillanatban, megmentve egy pontot. Így a tabellán minden maradt a régiben: a hazaiak továbbra is a harmadik, míg a vendégek a negyedik helyen állnak.

Nyír-Wetland megyei I osztályú bajnokság: a 17. fordulóból elhalasztott mérkőzés

Csenger–Ibrány 2–2 (1–1)

Csenger, 147 néző, v.: Pethő P. Csenger: Makay Z. – Popovics N. (Jónás G.), Nagy M. (Oláj E.), Csorvási Á., Antal R., Stef, Barcsay M. (Katona P.), Osváth S., Gaál K., Bence L. Edző: Barcsay István. Ibrány: Tóth N. – Buka B., Mészáros M. (Somogyi T.), Kiss P., Nagy D., Szőlősi P., Pápa Sz., Gergely B., Jeddi B., Kállai G., Zubora T. Edző: Kiss Tamás. Gól: Antal R., Nagy M., illetve Nagy D. (11-esből), Kállai G.

Barcsay István: – Jó mérkőzést játszottunk, amelyet többször lezárhattunk és megnyerhettük volna. Sajnos, túl sokáig tartott a meccs…

Kiss Tamás: – Kis túlzással mondhatom, lemásoltuk az őszi mérkőzést. Ha a meccs egészét és a helyzetek számát veszem, akkor úgy érzem, reális a döntetlen, mert nekünk is megvoltak a lehetőségeink, illetve 2–1-es állásnál a hazai csapat is eldönthette volna a három pont sorsát. De mindenképpen jár a gratuláció a fiúknak, akik az utolsó pillanatig küzdöttek és nem adták fel.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .