Kattints a képre!!

Kisebbfajta időutazásban lehetett része a vasárnapi Rakamaz–Baktalórántháza (4–1) megye kettes bajnoki néhány (fő)szereplője.

Az a nevezetes baktai bajnokcsapat, amelyet Madalina György irányított és Ádámszki Róbert, valamint Illés László kulcsjátékosnak számított Fotó: magánarchívim

A Pannónia Zrt. csoportban rendezett mérkőzésen a hazai kispadon Madalina György ült, aki csapatában tudhatta – a két hete aktivizált – ötven esztendős Ádámszki Róbertet (a rutinos róka két gólt szerzett az ominózus öszecsapáson!), míg a túloldalon csereként szállt be az ötödik ikszet ugyancsak betöltött Illés László, a találkozót pedig végigtolta a negyvennyolc éves Geda Gábor!

Madalina mester, Ádó és Ilu pályafutásának közös nevezője, hogy egykoron baktai színekben sikert sikerre halmoztak: a 2004/05-ös szezonban jutottak a csúcsra, amikor bajnoki címet nyertek a harmadik vonalban! Hogy aztán az NB II-ben sem vallottak szégyent.

– Sajnos, ott tartunk, hogy olyan emberek, mint Ádó, ötven évesen, nulla edzéssel végig tud játszani egy megye kettes meccset, ráadásul még ki is tűnik a mezőnyből, és ez nem az ő kritikája – elmélkedett Illés László. –  Én kényszerű okokból álltam be, mert fiatal labdarúgónk, Balogh Róbert, akit ugyancsak csereként küldtem be, rosszul érezte magát, muszáj voltam „betenni” magam. Nem az első ilyen eset már, hogy egymás ellen játszunk, bár ezt inkább most barátságosabb jellegűnek nevezném, régebben a pályán nem volt haverság, még a fű is szikrázott olykor, ami csak a hármas sípszóig tartott. Mindannyian jóban vagyunk, tartjuk a kapcsolatot, a lefújás után nosztalgiáztunk egy keveset, utána ment mindenki a saját dolgára.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .