Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tizenhetedik fordulójából elhalasztott mérkőzést pótolnak szerdán – Csengerben.

A piros mezes csengeri és ibrányi csapat ősszel eseménydús meccset vívott Fotó: ifj. Kulcsár Béla

A találkozó kiérdemli a rangadó titulust: mindkét együttes azonos pontszámmal (38-38) rendelkezik, a szatmáriak jobb gólkülönbséggel előzik meg a tabellaszomszéd Tisza-partiakat. A felek őszi összecsapása emlékezetesen alakult, az Ibrány a 88. percben 4–2-re vezetett, a szatmári csapat viszont a hajrában pontot mentett (4–4). Ha csak fele ilyen eseménydús lesz a „visszavágó”, abból már rossz meccs nem sülhet ki.

Nyír-Wetland megyei I osztályú bajnokság: a 17. forduló (kezdés: 17 óra)

Csenger (3.)–Ibrány (4.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Ősszel komoly csatát vívtunk, hasonlóan kiélezett meccsre számítok most is, már csak a tabellán elfoglalt helyezésekből következően is. Kíváncsi vagyok, mire leszünk képesek egy ilyen fajsúlyú meccsen.

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Nagyon jó erőkből álló csapathoz látogatunk, de ezért szép a futball, mert már itt a lehetőség a javításra. Természetesen továbbra is maximálisan bízom minden egyes játékosomban, remélem, a lefújás után jó szájízzel térhetünk haza a hosszú útról.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .