Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport huszonegyedik fordulóját rendezik hétvégén.

A vajai gólzsák, Sándor András a legutóbbi fordulóban a Gergelyiugornya ellen is betalált, holott az ellenfél kapusa, Révész Dávid több bravúrral jelentkezett Fotó: háromhatár hírei

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 21. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Tiszakanyár (9.)–Pátroha (5.)

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Fiatal lendületes csapat érkezik hozzánk, remélem, a csapatot nem zavarja meg a korai kezdés, ha mindenki azt a hozzáállást fogja nyújtani, mint a hétvégén a második félidőben, akkor pontokat tarthatunk itthon!

Lusánszki László, a Pátroha megbízott edzője: – Egyszer minden rossznak vége szakad. Reméljük a legjobbakat.

(A mérkőzés 9 órakor kezdődik)

Tuzsér (7.)–Gergelyiugornya (2.)

Szabó István, a Tuzsér edzője: – A csoport legrutinosabb csapata látogat hozzánk a hétvégén, amelyben rengeteg kiemelkedő képességű, magasabb osztályt megjárt játékos is található! Ezek a játékosok egy-egy villanással képesek eldönteni mérkőzéseket, ezért nagyon kell koncentrálnunk és egységesen, csapatként küzdeni a mérkőzés végéig, hogy ki tudjuk egyenlíteni ezeket a képességbeli különbségeket! Remélem a játékosok ráéreztek a győzelem ízére és hazai pályán nem adják majd könnyen a „bőrüket”!

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – A tuzséri csapat az utolsó két meccsét hátrányból nyerte meg, ami azt sejteti, hogy rendezték a soraikat. A gondjaink sajnos, nem nagyon enyhülnek hétvégére sem, de én biztos vagyok benne, hogy a játékosaink mindent meg fognak tenni a jó eredmény elérése érdekében.

Záhony (1.)–Jéke (14.)

Gombkötő Sándor, a Záhony edzője: – Úgy vettem észre, hogy a hétvégi iksz után kicsit le volt törve a csapat, pedig ha minden hatodik meccs után becsúszik egy döntetlen, nagy baj nem történhet. De, hogy feloldjam a feszültséget, péntektől vasárnapig bentlakásos edzőtáborba vonul a gárda, hogy továbbra is olyan lazák legyünk, mint a Riga-lánc!

Ajak (8.)–Kék (11.)

Barati István, az Ajak edzője: – Az idegenbeli győzelemnek akkor van igazán értéke, ha utána hazai pályán is sikerül nyerni, ami tavasszal még nem jött össze. Az őszi meccs nagyon sima volt, ezúttal biztos, hogy vért kell majd izzadni.

Fabók István, a Kék edzője: – Vannak olyan evilági csodák, amiket máig meg nem értek. Milyen állapot kell ahhoz, hogy valaki azon ötletlejen, hogy kitalálja a buborékot a vízmértékbe? Vagy az hogy, paralelogramma. Megfoghatatlanul nagy dolgok ezek! Így úgy tűnik, a foci csak egy egyszerű üveggolyó. „Nem kívánom senkitől, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkitől, hogy mindig ember legyen.”

Nyírkarász (6.)–Fényeslitke (13.)

Molnár István, a Nyírkarász edzője: – Mivel Litke a kiesés ellen harcol, ezért úgy gondolom, nehéz dolgunk lesz. De ha nem szerezzük meg a három pontot, ez csalódás lenne számunkra.

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Nagyon sajnálom csapatomat a hétvégi vereség miatt, minden játékosom odatette magát, sikerült dominálnunk, viszont ennek a teljesítménynek legfontosabb része, a gólszerzés – hiányzott. Ennek következtében egyre nehezebb helyzetbe kerülünk, vendégként pedig még nem csíptünk pontot: ha a kapu előtti lehetőségeket továbbra is ilyen rossz százalékban használjuk ki, akkor erre nem is lesz esélyünk.

(A mérkőzést Nyírjákón rendezik)

Szabolcsveresmart (10.)–Újdombrád (4.)

Tóth Tibor, a Szabolcsveresmart edzője: – A foci olyan sport, ha átvered, akkor jól orrba vág, ha teszel érte – megjutalmaz. El kell dönteni, mit akarunk ahhoz, hogy ne kelljen sokáig számolgatni! De ehhez hétköznap újra a régi társaságot lenne kívánatos látni, hogy aztán vasárnap bele nézve mindenki szemébe az tükröződjön vissza: én készültem!

Balla János, az Újdombrád edzője: – Szeretnénk „pontosan” befejezni az idegenbeli turnézást, ehhez fegyelmezett játékra lesz szükségünk és egy kis szerencsére, hogy a héten több ember már ne essen ki a keretből.

Vaja (3.)–Ladányi TC (12.)

Siska Attila, a Vaja edzője: – Az utóbbi mérkőzéseken sok helyzetet dolgoztunk ki, de a kihasználásuk nem volt elég hatékony. Nagyobb koncentrációval ezen lehet javítani, így mást nem is várok a csapattól.

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – A csoport egyik legjobb csapatához utazunk, nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de nem érkezünk feltartott kézzel.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .