Kattints a képre!!

Szanyi János, a megyei harmadosztály Rétköz csoportban szereplő Döge egyesületi elnöke 49. születésnapját ünnepelte vasárnap. Hát, megadta a módját rendesen…

A bajnoki meccs igen, a születésnapi buli viszont nem maradt el Fotó: tudósítónktól

Annyi hiba csúszott a számításba, hogy a Vitka elleni hazai bajnoki elmaradt, holott a távolmaradt vendégcsapat ellátására is alaposan felkészült a góré.

– Nagy üstben rotyogott a babgulyás: 14 kiló hússal, plusz 4 kiló paszullyal dúsítottuk, ötven adagra lőttük be – jelezte Szanyi János, hogy nem spóroltak a menüvel. – Itt köszönöm meg a hölgyek segítségét, hisz húsvét vasárnap nem kis áldozatot hoztak ennek érdekében! Szerettem volna meghívni a teljes vitkai csapatot, mert egyébként jóban vagyok velük, sajnos, nem jöttek el… Pedig az volt az elképzelésem, hogy beállok a meccsen: arról álmodoztam, hogy a 48. percben felrúgnak, majd éppen a 49. percben én rúgom a „tizit”. Ez sem jött össze… A buli így korábban kezdődött és hamarabb elhajoltunk! Köszönöm azoknak, akik megtiszteltek a jelenlétükkel, sajnálom azokat, akik nem tudtak itt lenni, de majd pótoljuk. Amúgy is jövőre sokkal nagyobbat, kétnapos banzájt tervezek!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .