Kattints a képre!!

Ebbe nem lehet belekötni. A hétközi fordulóval „megspékelt” erőltetett menetelést hibátlanul abszolválta a Sényő-Carnifex NB III-as együttese: hét nap leforgása alatt három bajnoki fellépést nyert meg – maga a tökély.

A kék mezes sényői csapat kétszer vette be a tarjáni kaput – éppen ennyi szükségeltetett a zsibórban harmadik győzelemhez Fotó: Fezekas Ármin

A hetedik helyen táborozó szabolcsiak ugyan nem verték nagy dobra, hogy kilenc pont megszerzésére szövetkeztek ebben a turnusban, elvégre két kiesőjelölttel – előbb a Tállyával, míg legutóbb a Salgótarjánnal – találkoztak, plusz közben a jó erőkből álló Füzesgyarmattal, márpedig a Keleti csoportban nem igazán van előre lefutott összecsapás.

– Hosszú volt az elmúlt hét: játszottunk egy jó mérkőzést Tállyán, majd egy kimondottan színvonalas és nagy iramú mérkőzést szerdán a Füzesgyarmattal, így érkeztünk a vasárnapi mérkőzéshez – summázta a történteket Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. – Azt kaptuk a Salgótarjántól, amire számítottunk. Úgy állt bele ellenfelünk a meccsbe, ahogyan azt vártuk. Annak ellenére, hogy mögöttük is hosszú hét volt. Ráadásul még utaztak is, nem keveset. Egy dolgot szerettünk volna elkerülni: az elején gólt kapni, na, ezt nem sikerült, emiatt egyértelmű volt, hogy nehéz feladatunk lesz. Ugyanakkor a 15-20. perctől abszolút átvettük az irányítást és elegendő helyzetet dolgoztunk ki, hogy egyenlítsünk, de ezek sajnos, kimaradtak. A második félidőt ott folytattuk ahol az elsőt abbahagytuk: domináltunk, helyzeteket dolgoztunk ki és hagytunk ki. Egy ízben a kapufa segítette ki a vendégcsapot, amely egyébként ekkor már bőven a kontrákra rendezkedett be. Egy remekre szabott indítás után egalizáltunk, aztán nem sokkal később megszereztük a győztes találatot. A mérkőzés összképe alapján úgy gondolom, megérdemelten nyertük. Egy hét alatt szereztünk kilenc pontot. Ez jó! Ez volt a terv és ezt most sikerült is teljesíteni. Sajnos, nem mindig sikerül az elképzelést megvalósítani – most igen!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .