Kattints a képre!!

Néhány napja azon filóztunk, hogy a Nagyhalász–Mándok megye egyes meccs hajrájában a vesztésre álló hazaiak előreküldték kapusukat, hátha történik valami… Akkor ráfaragtak, üres kapus gólt kaptak – bukva a partit.

Pindzsula Péter immár nem csak a védéseivel segíti a dobosi csapatot Fotó: tudósítónktól

A vasárnapi Ópályi–Nagydobos (2–2) másodosztályú szomszédvári rangadón viszont jól sült ez a fegyver: olyannyira, hogy Pindzsula Péter a vendégek hálóőre a 93. percben fejelt góllal egyenlített! Mégpedig emberhátrányban.

– Ez volt az első akciógólom, amúgy valamikor a serdülőben egy Balkány elleni meccsen átengedték nekem a 11-est, azt berúgtam, de azért a kettő nem ugyanaz – merült a témába Pindzsula Péter, a Gémtech csoportban szereplő Nagydobos huszonkilenc esztendős cerberusa. – Szívemen viselem a csapat sorsát, ott próbálok segíteni, ahol tudok, leginkább, persze a védésekkel. Egyébként kerültem már ziccerbe hasonló helyzetben: korábban a Csengersima elleni bajnokin a hátvéd kifejelte a gólvonalról a labdát, pedig akkor azt hittem, bemegy. Most az utolsó tíz percben a szögleteknél, szabadrúgásoknál legalább hétszer felmentem az ópályi kapu elé, és a végén összejött a gól. Ja, nagy volt az öröm, nyakamban csüngött a csapat, pláne, hogy ez mifelénk örökrangadónak számít. Jobban esett volna, ha mondjuk 2–2-nél győztes gólt fejelek, így „csak” pontot sikerült menteni, de azért ez is több a semminél. Tuti, meg fogom próbálni máskor is: rágom is az edzőnk fülét, hogy inkább csatárként játszanék, na jó, ez csak poén volt.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .