Kattints a képre!!

Veisz Bálint bemutatkozott a Gyulaházában: a tizenhét éves balszélsőt először vetették be – mindjárt kezdőként – a Nyírbátor elleni megyei bajnokin.

Veisz Bálint bemutatkozott és egyáltalán nem lógott ki a gyulaházi csapatból Fotó: magánarchívum

A sereghajtó hazaiak elbukták a hazai fellépést (0–1), ez a debütálás egyetlen hibapontja, mert a támadó egyáltalán nem lógott ki a csapatból, sőt!

– Igazából már hétközben tudtam, hogy számítanak rám: Bardi Gábor edző szólt, úgy készüljek, szombaton kezdeni fogok – merült a részletekbe Veisz Bálint. – Nagyon örültem, régóta szerettem volna a nagycsapatban játszani, ez most megadatott. Nagyapám és keresztapám is focizott korábban, papa ellátott néhány tanáccsal, de azért kicsit izgultam, a meccs közben aztán már csak a feladatra fókuszáltam: Tóth Ferenc és Kozma Dodi sokat segített a pályán, biztattak, mondták, hogy helyezkedjek. Ahhoz képest, hogy ez volt az első meccsem, szerintem nem ment rosszul, csak egy a bibi – kikaptunk. Fizikálisan és az előrejátékban javulnom kell, ez tiszta sor, amire viszont nem lehetett készülni, olyan viharos szél fújt, az nem emberi. Bár rosszabbra is emlékszem: 2018 márciusában játszottunk egy meccset Újdombrádon, akkor még a papi csapatban szerepeltem, ennél is brutálisabb szél, ráadásul mínusz két fok volt, a combom csupa lila lett…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .