Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport huszonegyedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A fehér mezes csekei csapat ezúttal a Kocsordnak igyekszik keresztbe tenni, míg az éllovas Sima otthon folytatná menetelését a Nyírvasvári elleni összecsapáson Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 21. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Csengersima (1.)–Nyírvasvári (5.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Jól szervezett csapattal fogunk játszani, amelyet nagyon szívesen látunk vendégül, de pont nélkül szeretnénk hazaengedni.

Berettyán Gábor, a Nyírvasvári edzője: – A fényt látom, csak azt nem tudom, milyen hosszú az alagút.

Sonkád (7.)–Nyírbéltek (2.)

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, ettől függetlenül hazai pályán megpróbálunk mindent, főként, ha normálisan ki tudunk állni.

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – A fontossági sorrendben előbb az Encsencs elleni szerdai pótmérkőzést szeretnénk sikeresen lehozni, majd persze, Sonkádon sem lesz egyszerű dolgunk, ezzel együtt ott is a három pont megszerzésére törekszünk.

Vámosoroszi (3.)–Ópályi (13)

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Nekünk kimondottan kapóra jött ez a kis szünet, volt idő kipihenni a fáradalmakat, bár nem tudni, ki milyen állapotban fog érkezni locsolkodás után, sőt a keret továbbra is elég karcsú. Mindezzel együtt történjék bármi, a győzelem érdekében fogunk pályára lépni.

Bartha Miklós, az Ópályi edzője: – Sajnos, ennek a mérkőzésnek sem mi vagyunk esélyesei, de az elmúlt fordulóban tapasztalt mentalitással bízhatunk a tisztes helytállásban.

Tisztaberek (12.)–Encsencs (8.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Nagyon készülünk a hétvégi mérkőzésre, mert ősszel vereséget szenvedtünk Encsencsen, de most mindenképpen szeretnénk visszavágni.

Szilágyi Gábor, az Encsencs edzője: – Hosszú lesz a hét, két meccsel, meglátjuk, a nagypénteki edzés mire lesz elég.

Szatmárcseke (11.)–Kocsord (9.)

Szűcs István, a Szatmárcseke edzője: – A hétvégén furcsa eredmények születtek, remélem, a Kocsord nem szedte annyira össze magát, hogy innen is pontokat vigyen el. Ha összeállunk, akkor talán végre mi is győzelemnek örülhetünk.

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – Ha hasonló összetételben tudunk pályára lépni Csekén, mint a legutóbbi meccsen, akkor lehet keresnivalónk.

Vasárnap

Nyírcsaholy (4.)–Nábrád (14.)

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy megbízott edzője: – Hazai pályán egyértelműen a három pont megszerzése, és szurkolóink eredményes játékkal való kiszolgálása a célunk. Biztos vagyok benne, hogy a játékosok mindent meg fognak tenni azért, hogy ez sikerüljön.

Kónya Zoltán, a Nábrád edzője: – Egy jó formában lévő csapathoz látogatunk, amely ellen csak a tisztes helytállás lehet a cél.

Milota (10.)–Nagydobos (6.)

Elek László, a Milota edzője: – Az őszi 3-3-as eredménnyel most is kiegyeznék a jelenlegi helyzetünkben. De, sajnos egy góltól többet nem tudunk lőni már hetek óta és így pontokat sem tudunk szerezni. Legnagyobb gondom ismét az lesz, hogy a minimum létszám hogyan jön össze a hétvégére.

Czine Máté, a Nagydobos edzője: – Nehéz még mindig bármit is mondani. Egyik szemem sír a másik nevet, mert tudom, hogy mi ettől sokkal többet is tudunk játszani. Vasárnaptól nehéz hét elé nézünk: egy héten belül három fontos mérkőzést fogunk játszani, amelyeken maximumot kell nyújtani! Az első fő feladatunk a milotai fellépés, ahol leginkább akaratban kell fejlődni, kicsit rendet tenni a fejekben. Mindenképpen a győzelem megszerzése érdekében utazunk Milotára!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .