Kattints a képre!!

Hajszál híján elúszott a Gergelyiugornya idestova több, mint két és féléve tartó hazai veretlenségi sorozata: a megye kettő Nyírerdő csoportban szereplő együttes 2019 október 20-án kapott ki legutóbb – az időközben megszűnt, szép emlékű – Demecsertől!

Tóth Zsolt (bal szélen) itt még nem, a meccs végén viszont főszereplővé lépett elő Fotó: háromhatár hírei

A vasárnapi Vaja elleni rangadón viszont meglehetősen meleg volt a pite a második helyen nyomuló Tisza-partiak számára, akik a 93. percben még buktára álltak, mígnem a csereként bevetett Tóth Zsolt megmentette az irhájukat. A negyvenkét esztendős középpályás első gólját hintette az aktuális szezonban – a legjobbkor, egyenlítésével (1-1) tovább fényezve a veretes mutatót.

– Nem sokat játszottam az idényben, mert szeptember végén egy edzésen aláfordult a bal bokám, mint később kiderült, elszakadt a szalag: meg kellene műteni, de a munkahely miatt ezt egyelőre nem vállaltam, legfeljebb majd télen – árulta el Tóth Zsolt, hogy nem minden arany, ami fénylik. – Gyakran szóba kerül, hogy itthon azért nem illene kikapni, amúgy a veretlenségi sorozatról nem igazán beszélünk, őszintén megvallva, én is csak arra emlékszem, hogy régen történt ilyen… Semmi extrával nem küldtek be, egyszerűen jókor voltam, jó helyen, vagy ahogy az öltözőben mondták a többiek: jó az öreg a háznál! Örültem, hogy egy ilyen fontos meccsen segíteni tudtam, de nem ígérek hasonló kunsztokat.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .