Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport harmincegyedik fordulójában a Sényő-Carnifex hazai pályán, míg a Kisvárda Master Good II. idegenben folytatta bajnoki szereplését.

Ezt a sényői próbálkozást meghiúsította a sakgótarjáni kapus Fotó: Fazekas Ármin

Egy hét leforgása alatt – kilenc pont! Erre szövetkezett a sényői legénység: két győzelem már a zsákban volt, így a hétközi fordulóval egybekötött három meccses turnus utolsó „darabjaként” a kiesőhelyen tanyázó Salgótarján ellen igyekezett teljesíteni vállalását. Akárcsak az előző vasárnap Tállyán, ismét hölgy játékvezető fújt a szabolcsiak aktuális meccsén, ráadásul Molnár Rékával már korábban is „összefutottak”.

A szeles időben még inkább fázósan húztak össze kabátjukat a hazai hívek, midőn a találkozó elején vezetést szerzett a jobban kezdő Tarján. A második félidő dereka felé közelítve járt legközelebb az egyenlítéshez a házigazda, Kapacina Kevin fejesét azonban a kapufa „hárította”. Kisvártatva azonban nem kapott hasonló segítséget a nógrádi brigád, Toldi András eltűntette a hátrányt. A hajrában immár az újabb sikerért hajtott a Sényő – nem hiába. Előbb Klepács Krisztián távoli bombáját védte a látogatók kapusa, a szögletből pedig Kapacina Kevin jóvoltából fordított – megvalósult tehát a terv: háromból három, azaz kilenc pont!

Ugyanakkor a Kisvárda Master Good II. vereséget szenvedett a Tiszaújváros vendégeként.

NB III., Keleti csoport: 31. forduló

Sényő-Carnifex–Salgótarján 2-1 (0–1)

Sényő, 150 néző, v.: Molnár R. Sényő: Járvás L. – Bodó G., Klepács K., Fenyőfalvi D. (Orosz M.), Fabu M., Toldi A., Phrakonkham (Schmidt P.), Farkas M., Páll Zs. (Kapacina K.), Tóth M., Kapacina V. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Gól: Toldi A., Kapacina K., illetve Horváth M.

Imrő László: – Nehéz mérkőzés volt. Egyetlen egy hibánkat kihasználta az ellenfelünk, ezért még nehezebbé tettük magunknak a találkozót. Egy pár játékoson azért látszott már, hogy három meccset játszott végig egy héten belül, viszont mindezek ellenére végig irányítottuk a mérkőzést. Az igazsághoz hozzá tartozik, ha a helyzeteink felét értékesítjük nagyobb különbséggel nyerhettük volna.

Tiszaújváros–Kisvárda Master Good II. 5–0 (1–0)

Tiszaújváros, v.: Muhari. Kisvárda II: Perehanec – Czene Z., Bíró R. (Perevuznik, 69.), Rubus, Sikorszki – Kirjuhin, Avetiszjan – Nikolasin (Szirota, 75.), Hricu (Simon M., a szünetben), Nagy M. K. – Bokor M. (Heles, 59.). Edző: Kocsis János.

Gól: Bartusz (11-esből, 1–0) a 38., Molnár M. (2–0) a 49., Gottfried (3–0) az 51., Nagy D. (4–0) a 83. percben, Bartusz (5-0) a 89. percben. Kiállítva: Czene Z., a 61., Heles a 71. percben.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .