Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport huszadik fordulóját rendezik hétvégén.

A hétvégi forduló rangadóját a sötét mezes. listavezető kállósemjéni és az apagyi csapat összecsapása jelenti Fotó: Hegedűs Zoltán

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 20. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Tiszalök (8.)–Tiszavasvári (4.)

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – Masszív csapatnak tartom a Vasvárit, éppen ezért százhúsz százalékot kell nyújtani, hogy itthon tartsuk a három pontot.

Antal József, a Tiszavasvári edzője: – A rangadó! Biztos vagyok benne, hogy egyik csapat játékosait sem kell külön motiválni erre a mérkőzésre. Felkészülten várjuk a szombati összecsapást és természetesen győzni akarunk!

Vasárnap

Biri (6.)–Geszteréd (13.)

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Az új seprű mindig jól seper, de remélem most Geszteréden „Charliék” csak húsvét után kezdenek bele a munkába… Ráadásul hazai pályán, ünnepnap illene kiszolgálni az értünk dolgozókat és a szurkolóinkat!

Horváth László, a Geszteréd szakosztályvezetője: – Nagyon nehéz meccsre számítunk a fiatal, jó erőkből álló Biri otthonában. Minden tőlünk telhetőt megteszünk az első tavaszi győzelem reményében.

(A mérkőzés 15 órakor kezdődik)

Nyíribrony (11.)–Ófehértó (14.)

Papp Tamás, a Nyíribrony edzője: – A két csapat ugyanazokért a célokért küzd. Nem téveszt meg minket, hogy a Fehértó gyengébben kezdte a tavaszi szezont, viszont fiaim tudják, hogy mennyire fontos ez a mérkőzés és nem fogják félvállról venni. Ha a tavaszi szezonban eddig tapasztalt hozzáállást, küzdeni tudást és helyenként jó játékát folytatni tudjuk, akkor nincs félnivalónk. Ugyanakkor vannak hiányzóink, akiket pótolni kell. A srácok kellő önbizalommal, de az ellenfelet semmiféleképpen nem lenézve várják a mérkőzést.

Papp Attila, az Ófehértó edzője: – Ellenfelünk mutatói nem rosszak, így nehéz mérkőzésre számitok. A mérkőzés után többet tudok mondani…

Kálmánháza (7.)–Nagykálló (9.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza edzője: – A múlt heti győzelmünkre nagy szükség volt, a csapat pedig éhes az újabb sikerre. Sajnos, hiányzóink még mindig lesznek, viszont bizonyítottuk, hogy mindenki motivált, akarja a sikert és egységesek is vagyunk. Mindent elmond erről, hogy az ifiből kiemelt Szabolcsi Pált is maximálisan befogadta, támogatta a gárda, aki mindkét találkozóját végig játszva, jó teljesítményt nyújtva segített bennünket alázatos munkájával, bizonyítva, hogy helye van a felnőttek között! Az ellenfelünket maximálisan tisztelve szeretnénk otthon tartani a három pontot.

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – A múlt héten nem néztünk ki valami jól, ha eredményesek akarunk lenni Kálmánházán, akkor minden téren javulni kell.

Kállósemjén (1.)–Apagy (3.)

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Nem akarok semmi sértőt nyilatkozni, de annyit mondhatok, hogy semmi jóra ne számoljon az Apagy!

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – A Kállósemjént otthon nehéz megfogni, nagyon nehéz. Nem feltartott kezekkel utazunk hozzájuk, sok lesz a hiányzóm, de mindent megteszünk, hogy jó eredmény érjünk el.

Rakamaz (10.)–Baktalórántháza (5.)

Madalina György, a Rakamaz edzője: – Két nagy múltú csapat találkozik egymással. Remélem, mihamarabb eljön az idő, amikor mindkét egyesület visszakerül az őt megillető bajnokságba! Számomra azért is érdekes lesz a hétvégi meccs, mert legnagyobb edzői sikereimet a Baktalórántházával értem el, ráadásul volt játékosom irányítja ellenfelünket. Így jól ismerjük egymás habitusát, ebből fakadóan kemény, küzdelmes mérkőzésre számítok. Minden pontra szükségünk van, és a jobb csapatokkal szemben általában jobban is futballozunk.

Illés László, a Baktalórántháza játékos-edzője: – A heti edzésszámokat, illetve a képességeket is figyelembe véve taktikai felkészülésről bajos ebben az osztályban beszélni, sokkal lényegesebb hogyan tudunk ráhangolódni a meccsre. A táblázaton elfoglalt helyezés nem téveszt meg, tudom, ahol Madalina mester dolgozik, ott a kellő munkát elvégzik, így nehéz mérkőzésre számítok.

Nyírlugos (12.)–Kótaj (2.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Remélem, a fiúk megfelelően állnak a dologhoz és akkor szoros mérkőzésen bármi megtörténhet.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Lugoson rendszerint nehéz futballozni, de ezt a feladatot is meg kell oldani.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .