Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport harmincadik, hétközi fordulójában a Sényő-Carnifex, akárcsak a Kisvárda Master Good II. hazai pályán folytatta bajnoki szereplését.

A kék mezes Oosz Máté ebben a fejpárbajban alulmaradt, a meccseen viszont a Sényő kerkedett felül Fotó: Fazekas Ármin

Szó se róla, a sényőieknek az elmúlt években rendre meggyűlt a bajuk a Füzesgyarmattal, olyannyira, hogy még egyszer sem tudták legyőzni. Erre pedig mindjárt a mérkőzés elején felcsillant az esély, negyedóra sem telt el, Tóth Márk vezetést szerzett a hazaiaknak: a huszonnégy éves játékos első (fejes)gólját jegyezte az aktuális idényben! Kisvártatva Kapacina Valer szabadrúgásból a felső lécet döngette meg, így váratlannak volt mondható, hogy a 21. percben egyenlítettek a vendégek. A második félidő ismét jól, jelesül sényői góllal indult: Kapacina Valer szögletrúgása után ezúttal Klepács Krisztián bólintotta a kapuba labdát. És az előny kitartott, bár a hajrában a csereként bevetett Vámos Márk a kiállítás sorsára jutott, végre le tudta gyűrni „mumusát”.

Ugyanakkor a Kisvárda Master Good II. nyerni tudott az Eger ellen.

NB III., Keleti csoport: 30. forduló

Sényő-Carnifex–Füzesgyarmat 2–1 (1–1)

Sényő, 100 néző, v.: Virág A. Sényő: Járvás L. – Bodó G., Kkepács K., Fenyőfalvi D., Kapacina K. (Phrakonkham), Farkas M., Schmidt P. (Toldi A.), Páll Zs., Tóth M., Kapacina V. (Vámos M.), Orosz M. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Gól: Tóth M., Klepács K., illetve Sorin. Kiállítva: Vámos M. (91. perc), illetve Borbély Zs. (91. perc)

Imrő László: – Nem most játszottunk a legjobban az eddigi mérkőzéseinken a Gyarmat ellen,  de nagyot küzdöttünk. Folyamatos játék nehezen alakult ki mhiszen a párharcok után a vendégek folyamatosan a földön maradtak. Ebben partnerre is találtak! Egy ívelés kivételével mindet hatástalanítani tudtuk, illetve 2-1-nél a második félidőben két alkalommal is lezárhattuk volna a mérkőzést – nem tettük. Ezért a vége izgalmasra és paprikásra sikeredett az érdekes stílusban játszó vendégcsapat ellen.

Kisvárda Master Good II.–Eger 5–1 (2–0)

Kisvárda, v.: Tóth T. Kisvárda II: Perehanec – Czene Z., Bíró R., Perevuznik (Szirota, 59.), Sikorszki – Kirjuhin, Avetiszjan – Heles (Simon M., 68.), Nagy M. K. (Ténai, 77.), Nikolasin (Kotroczó, 77.) – Gosztonyi (Bokor M., 68.). Edző: Kocsis János.

Gól: Nagy M. K. (1–0) a 3., Gosztonyi (11-esből, 2–0) a 27., Kirjuhin (3–0) az 58., Antal Zs. (3–1) a 66., Nagy M. K. (4–1) a 74., Kotroczó (5–1) a 81. percben. Kiállítva: Valkay a 25. percben.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .