Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tizenhetedik fordulójából elhalasztott mérkőzést pótoltak szerda este az örökösföldi létesítményben, ahol a tabellát vezető Nyíregyháza Spartacus az ötödik helyen táborozó Mátészalkát fogadta.

A fehér mezes Szpari II. küzdelmes, egyben izgalmas mérkőzét vívott a szalkai csapattal Fotó: Dankó László

Kifejezetten élvezetes, izgalmas, egyben fordulatos rangadón született döntetlen. A vendégek meglepték a bajnokesélyest: negyedóra sem telt és már 2-0-ra vezettek, mígnem a második félidőben három perc leforgása alatt két gólt szerezve már a nyíregyháziaknak állt a zászló. A találkozó hátralévő részét megnyomta a Szalka, amely büntetőből egalizálva gyűjtött be egy pontot. A teljes képhez tartozik, hogy a végén emberhátrányba került a házigazda, majd a „dudaszó” pillanatában Szilágyi Patrik, a szatmáriak kapusa nagy bravúrral hárított egy életerős löketet – bravúr volt a javából!

Nyír-Wetland megyei I. osztály: a 17. fordulóból elhalasztott mérkőzés

Nyíregyháza Spartacus II.–Mátészalkai MTK 3-3 (1-2)

Örökösföld, 100 néző, v.: Király A. Nyíregyháza Spartacus II.: Talián L. – Pataki B., Tangel L., Hunyadi B., Gönczör R., Tagai A., Kardos K., Hamed, Szűcs D., Paku R. (Tudja D.), Sztankó D. Edző: Huszák Géza. Mátészalka: Szilágyi P. – Szabó D., Ötvös Sz., Farkas Z., Huszti P., Gergely M., Magyari M., Bodó L., Papp Cs., Baráz M. (Makó P.), Sárosi M. (Lyáh A.) Edző: Kiss Gábor. Gól: Hamed 3 (egyet 11-esből), illetve Papp Cs., Farkas Z., Magyari M. (11-esből). Kiállítva: Tagai A. (91. perc)

Huszák Géza: – Három gólt nem lehet kapni hazai pályán, a védelmünk ma csődöt mondott.

Kiss Gábor: – Tiszta szívemből gratulálok minden játékosomnak, nagy alázattal és akarattal sikerült pontot szereznünk a bajnokcsapat otthonában.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .