Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság huszonnegyedik fordulóját rendezik hétvégén.

Még inkább élesedik küzdelem – a piros mezes mándoki, miként a nyírbátori csapat számára is Fotó: Imre Mónika

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, a 24. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Csenger (6.)–Austria Juice-Vásárosnamény (2.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Szeretnénk visszatérni a győzelmi ösvényre, ami tudjuk, nem lesz egyszerű feladat, mert a Namény jó csapat. Hazai környezetben viszont színvonalas mérkőzést akarunk játszani és persze, megszerezni a három pontot.

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – Két azonos képességű csapat, kiváló talajon játszhat egy jó mérkőzést, amely abszolút háromesélyes. Csak remélni tudom, hogy szombatig nem sérül meg senki.

Gyulaháza (16.)–Nyírbátor (9.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Elég nagy bajban vagyunk, amit tovább tetőz, hogy rengeteg sérült, beteg, eltiltott hiányzó miatt már a mérkőzésre történő kiállás is veszélyben forog…

Erdei Zoltán, a Nyírbátor edzője: – Nem téveszt meg ellenfelünk táblázaton elfoglalt helyezése, nekünk minden mérkőzésen maximumot kell nyújtani ahhoz, hogy olyan eredmény szülessen, mint a legutóbbi fordulóban.

Kemecse (12.)–Nyíregyháza Spartacus II. (1.)

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Egy-hét érzéseivel, és mivel már két hete nem szerepeltünk hazai pályán, felszabadult játék után jó hangulatú vacsorára számítok.

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Nagyon fáradtak a fiataljaink, akik rengeteg meccset játszanak, megpróbáljuk összedrótozni magunkat erre a meccsre, és kihozni belőle a legtöbbet.

Mátészalkai MTK (4.)–Nyírmeggyes (15.)

Kiss Gábor, a Mátészalka edzője: – A hétközi mérkőzés margójara, akármilyen összeállításban, akármilyen fáradtan, a győzelem megszerzése lebeg a szemünk előtt a Meggyes elleni szomszèdvári rangadón. Azt már tudjuk, milyen hozzáállással és akarattal.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – A Mátészalka elleni mérkőzés mindig egy nagy nap a Nyírmeggyes Sportklub számára. Egy fiatal lendületes csapatot sikerült összerakni Szalkán, amely ellen nagyon nehéz pontot szerezni idegenben. Remélem a csapatomban maradt elég erő és sikerül egy nagyot hajrázni.

Mándok (5.)–Nagyecsed (7.)

Dancs Attila, a Mándok technikai vezetője: – Itthonról nem engedünk elvinni egy pontot sem, vagy ha valaki mégis visz, az komoly fájdalmakat kell átéljen. Nem mi leszünk a legszimpatikusabb csapat tavasszal, ezt megígérhetem. Nem mellesleg focizni is tudunk, ám!

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – A Mándok évek óta meghatározó szerepet tölt be a bajnokságban, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy jelen állás szerint a dobogós helyért küzd – több jó csapattal együtt. Ezért nehéz, küzdelmes mérkőzésre számítok, annál is inkább. mert ha a tavaszi szereplést nézzük, megállapítható, hogy amely csapat győzni tud Halászban, arra nagyon oda kell figyelni.

Vasárnap

Balkány (8.)–Újfehértó (10.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Láttam az Újfehértó Ibrány elleni mérkőzését, amelyen nagyon sok helyzetet dolgozott ki, végül is egyértelmű, hogy nagyon jó csapatról beszélünk. A táblázaton elfoglalt helyezése természetesen nem tükrözi ellenfelünk valódi erejét, tehát nehéz dolgunk lesz, különösen, hogy létszámban továbbra sem gyarapodtunk. Nem lennék elkeseredve, ha a maroknyi kis csapatunkkal folytatnák jó szereplésünket: az biztos, ezért mindent meg fogunk tenni, mert mi is szeretnénk kellemes húsvétot szerezni szurkolóinknak.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Nehéz mérkőzés vár ránk, nem vagyunk jó passzban és sajnos, meghatározó játékosok fognak hiányozni a hétvégén. Ettől függetlenül bízom a csapatban, hogy képes lehet győztesen elhagyni a pályát.

(A mérkőzést Szakolyban rendezik)

Ibrány (3.)–Nyírgyulaj (11.)

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Télen nagy átalakuláson átesett ellenfelet fogadunk, ami nem befolyásol minket, tudjuk, fiatal, lendületes csapat érkezik. Nekünk ugyanazon az úton kell tovább menni, amit elkezdtünk taposni az elmúlt két hétben, ebben az esetben sikeresek leszünk hazai pályán is.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Élcsapattal játszunk, ahol nem mi vagyunk az esélyesek, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy tisztességesen helytálljunk.

A Tarpa–Nagyhalász mérkőzést május 18-án játsszák.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .