Kattints a képre!!

A legutóbbi bajnoki fordulóban a Kálmánházától elszenvedett hazai vereség után lemondott az edzői posztról Szilágyi Zoltán, aki kettős szerepkörben irányította a Geszteréd megyei másodosztályú csapatát.

Ismét változás történt a geszterédi csapatnál Fotó: Hegedűs Zoltán

Ugyanakkor a negyvenkét éves rutinos futballista játékosként továbbra is marad a Pannónia Zrt. csoport tizenharmadik helyén állomásozó együttesben. Szilágyi Zoltán az őszi szezon hajrájában, október végén váltotta a tréneri poszton Géczi Pétert, aki azóta is a geszterédi legénységet erősíti. Információnk szerint a vezetőség házon belül oldja meg az edzőkérdést – mint manapság annyi más egyesületnél.

– Nem szeretnék mondani igazából semmit, amit akartam, már közöltem korábban – fogalmazott Szilágyi Zoltán. – Talán annyit mégis, nem akarom hátráltatni a csapatot, mert lehet, hogy valamit én nem csináltam jól. Mindenesetre reménykedem, hogy kilábalunk ebből a gödörből. Most ugyan sérüléssel bajlódom, de azon dolgozom, hogy minél hamarabb visszatérjek játékosként a pályára.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .