Kattints a képre!!

Na, most az van, hogy hétközi fordulót rendeznek az NB III. Keleti csoportban, amitől rendszerint nem szoktak repesni az érintettek.

A kék mezes sényői csapat, akárcsak a Várda II. hazai pályán küzdhet szerdán a bajnoki pontokért Fotó: kisvardafc

A táblázaton hetedik sényőiek „mákja”, hogy szerdán (kezdés: 16 óra), saját otthonukban lépnek színre, vagyis nem kényszerülnek utazni. Más kérdés, hogy a vendég – tízedik helyezett – Füzesgyarmat nem tartozik éppenséggel a „kedvenc” ellenfeleik közé.

– Nincs megállás: ismét forduló következik – konstatálta a tényt Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. – Ráadásul a tabella 7-10. helyezettjei egymással mérkőznek, ami azért érdekes, mert sűrű a tabella közepe. Ezért szeretnénk a vasárnapi győzelmünk után hazai pályán is jó eredményt elérni a Füzesgyarmat ellen, amellyel szemben az esetek nagy többségében jól szoktunk játszani, de valahogy nem tudunk nyerni. Kellemetlen stíltusban játszanak, rengeteget ívelnek, veszélyesek előre. Azt gondolom, senki nem dőlne a kardjába, ha most rossz játékkal párosulna a három pont megszerzése.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .