Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport huszadik fordulóját rendezik hétvégén.

A gergelyiugornyai együttes a Vaja elleni rangadóra készül Fotó: Bakó Zoltán

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 20. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Nyírkarász (6.)–Újdombrád (4.)

Molnár István, a Nyírkarász edzője: – Az eddigi eredmények alapján talán mondhatjuk, két közel azonos képességű csapat találkozik. Ezzel együtt, ha a hétvégén nyújtott teljesítményhez képest tudunk valamelyest javulni, akkor megszerezhetjük a három pontot.

Balla János, az Újdombrád edzője: – Olyan csapathoz érkezünk, amelynél úgy néz ki, jót tett a téli vérátömlesztés, de szeretnénk húsvétkor nem csak tojásokat – pontokat is gyűjteni.

(A mérkőzést Nyírjákón rendezik)

Vasárnap

Ladányi TC (14.)–Szabolcsveresmart (10.)

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, de nem adjuk fel! Mindent megteszünk, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk a jó játékoskerettel rendelkező Veresmarttal szemben.

Tóth Tibor, a Szabolcsveresmart edzője: – Nem is tudom, mit mondjak, nem erre számítottam. Tudtuk előre, nehéz a sorsolás, de azért mindent nem lehet erre fogni. Úgy érzem, mintha valaki vudu babát szurkálna a „képemmel”. Ez most kiesési rangadó a javából, pedig mindkét csapat újjáalakult – pozitívan értve. Sajnos, voltam már ilyen helyzetben, azt megoldottuk, na, jelenleg is az a felfogás, akarat kellene sok játékostól, mert többet képzelnek, mint amit letettek Veresmarton az asztalra – velem együtt!

Fényeslitke (12.)–Ajak (9.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Nagyon rapszodikus a csapat teljesítménye, ráadásul a szerencsével is hadilábon állunk. Amiben bízhatunk: a fegyelmezettség, akarás és hogy tavasszal hazai pályán még nem vesztettünk pontot.

Barati István, az Ajak edzője: – A védekezésünk aránylag rendben van, támadásban viszont javulnunk kell, több helyzetet kell kialakítanunk, több kockázatot kell vállalnunk az eredményesebb szereplés érdekében. A Litke eddig csak hazai pályán szerzett pontot, most is nagy szükségük lenne egy győzelemre, ahogy nekünk is.

Kék (11.)–Jéke (13.)

Fabók István, a Kék edzője: – Örkény után szabadon: „Volt egyszer egy szegény özvegyasszony, s ennek az asszonynak két szép szál fiúgyermeke. Az egyik, az idősebbik, elszegődött egy hajóra, melynek első útja mindjárt a Csendes-óceánra vezetett. Mi történt vele, mi nem, nincs, aki megmondja, mert hűlt helye lett a tengereken. A kisebbik otthon maradt. De egyszer, amikor az anyja elküldte gilisztacukorért (a patikába, ami a hetedik ház), nem jött többé haza. Neki is örökre nyoma veszett. Ez megtörtént eset. De a mesékben az özvegyasszonyoknak három fiuk szokott lenni. S mindig a harmadik, aki boldogul.“

Dolhai Máté, a Jéke edzője: – Egyszerű a helyzet, nyerni szeretnénk, mert nyernünk kell. Véres verítékkel ki kell izzadnunk a három pontot!

Pátroha (5.)–Tuzsér (7.)

Lusánszki László, a Pátroha edzője: – Közhiedelem Pátrohán is, hogy a csak a győztes csapat a jó csapat. Na, ez tévedés! Mi, ha botlunk is jó csapat vagyunk, csak még „gyerekek”. Olyan ellenfél érkezik hozzánk, amely mumus számunkra, ezért a játékosaimnak annyit üzennék: „Ember küzdj, és bízva bízzál!”

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Az elmúlt hétvégi győzelem és nagy fordítás önbizalmat, felszabadultságot kell, hogy adjon a játékunknak! A védekezésünk stabilitása viszont elengedhetetlen, mert akkora előnyt, mint azt az első félidőben adtunk szombaton, csak nagyon ritkán lehet kiegyenlíteni. Ha a fent említett „kívánalmaimat” viszontlátom a pályán Pátrohán, akkor büszkén indulhatunk húsvét hétfőn locsolkodni!

Gergelyiugornya (2.)–Vaja (3.)

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Néha jól esik „idegenbe elmenni”, na de háromszor egymás után?! Az igazság az, hogy már itthon is hiányolnak bennünket, mert úgy gondolom, mi hazai pályán vagyunk jobban megbecsülve a lelkes szurkolóinknak köszönhetően.

Siska Attila, a Vaja edzője: – A táblázat a realitást mutatja, így nem mi vagyunk az esélyesei ennek a mérkőzésnek. Azt remélem, hogy a sok jó játékos színvonalas, közönségszórakoztató mérkőzést fog játszani.

Tiszakanyár (8.)–Záhony (1.)

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Az a csapat érkezik hozzánk, amely még veretlen, úgyhogy nincs könnyű dolgunk, de nem is fel tartott kezekkel megyünk ki a pályára! Bízom a srácokban, hogy a kapu előtt jobban koncentrálnak, akkor bármi lehet.

Gombkötő Sándor, a Záhony játékos-edzője: – Fiatal, lendületes támadójátékot produkáló, ugyanakkor kétarcú csapathoz látogatunk, a győzelmet nem kell megmagyarázni, remélem, ez lesz a meccs után is…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .