Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztály a 17. fordulójából elhalasztott mérkőzést pótolnak szerda este az örökösföldi létesítményben, ahol a bajnokságot vezető Nyíregyháza Spartacus II. a tabellán ötödik Mátészalkát fogadja.

A szögletrúgást elvégző nyíregyházi Rácin Rosztivlav főszereplő volt a két csapat őszi összecsapásán – ő szerezte a győztes gólt Fotó: tudósítónktól

Nyír-Wetland megyei I. osztály: a 17. fordulóból elhalasztott mérkőzés pótlása (kezdés: 18 óra)

Nyíregyháza Spartacus II. (1.)–Mátészalkai MTK (5.)

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Megpróbálunk menni tovább azon úton, amin eddig haladtunk. Kicsit nehezíti a dolgunkat, hogy több játékosunk két fronton igyekszik helytállni, emiatt benne van a hullámzó forma. Ezzel együtt, aki pályára fog lépni biztosan mindent megtesz, hogy folytassuk menetelésünket.

Kiss Gábor, a Mátészalka edzője: – Egyértelmű, hogy a mérkőzés esélyesei a hazaiak, azonban negatív szériánkon mindenképpen javítani szeretnénk. Teljesen felesleges a dolgok mellé beszélni, most kell megmutatni, hogy mennyit érünk, milyen fából faragtak bennünket.

Videó: az őszi „odavágót” eldöntő – a 92. percben, szabadrúgásból szerzett – Rácin-gól, amivel a Szpari II. 3-2-re nyert a Szalka otthonában

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .