Kattints a képre!!

Gere Csaba nem éppen klasszikus módon, favágással (!) „melegített” szombaton a délutáni Nyírbéltek elleni megye kettes rangadóra.

Gere Csaba (fehér mezben) erőtől duzzadó játéka nagy hasznára lehet a listavezető simai csapatnak Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Sőt, a tizenhét éves szélső hátvéd – aki a télen a Kocsordtól igazolt a Gémtech csoport élén nyomuló Csengersimához – végigtolta a 3-1-re megnyert összecsapást, majd vasárnap folytatta a melót. Nem véletlen, hogy az ifjú titán testi adottságairól ódákat zengenek, egyesek szerint a jobb lábában dinamitot „rejtettek” el…

– A suli idő után nap, mint nap fizikai munkát végzek a családi vállalkozásban, konkrétan favágást, ami azt gondolom, megteszi a hatását – újságolta a simai együttest szó szerint erősítő Gere Csaba. – Ráadásul élvezem, szeretem felmérni, mit bírok. Szerintem az is közrejátszik, hogy annak idején a fater is futballozott: kapus volt, azt mondják, át bírta rúgni a labdát az egész pályán.

Plusz adalék, hogy Gere Csaba másfél hete fogfájással küszködött, a vasgyúró bekket hétfőn szabadították meg a további szenvedéstől, így még inkább kibontakozhat a zöld gyepen (is).

– Nagyon jól érzem magam a Simában, és az is sokat jelent, hogy egy csapatban szerepelhetek keresztapuval, Mona Árpival! Próbálok tanulni a többiektől, főként Dávid Robi és Orosz Ferenc segít. A Béltek elleni meccs szünetében Fecó tanácsolta, hogy fogjam az ellenfél csatárát, és a második félidőben jobban is ment a játék. Amúgy a téli edzőmeccseken nem izgultam, szerintem jól is teljesítettem, a bajnoki azért sokkal másabb, ilyenkor van bennem drukk, de enélkül nem is érne semmit az egész. Nem igazán szoktam ábrándozni, úgy vagyok vele, futballozok, aztán meglátjuk, mit dob az élet.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .