Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport huszadik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Az elmúlt hétvégi fordulóban – főként szombaton – csak a legelszántabbak mentek meccsre Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 20. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Szatmárcseke (11.)–Csengersima (1.)

Szűcs István, a Szatmárcseke edzője: – A két egyesület teljesen más célért küzd, ugyanakkor nagyon jól ismerjük a Csengersimát, mivel a keret tagjainak csaknem fele nálunk is játszott. Ismerjük a játékukat, de ha az ünnepek során a mi csapatunk is teljes létszámban összeállna, akkor talán még csalódást is tudnánk szerezni az ellenfélnek. Az utóbbi időben az volt a tendencia, ha a Cseke legyőzi az aktuális első helyezettet, általában az a csapat megnyeri a bajnokságot is. Remélem, nem semmi probléma a meccsen!

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Ezúttal is csak a három pont megszerzése lehet a célunk.

Vasárnap

Ópályi (13.)–Nagydobos (6.)

Bartha Miklós, az Ópályi edzője: – Számunkra nagyon nehéz szomszédvári rangadó elé nézünk, bízom abban, hogy valami jó „kis” eredményt tudunk elérni. Hogy ha erre a meccsre sem tudunk felpörögni, akkor nem tudom mi lesz…

Czine Máté, a Nagydobos edzője: – Eljött az idő, amikor minden nagydobosi és ópályi szív megdobban! Amikor a barátságból kilencven percig, vagy még tovább kicsit ellenfelek lesznek és leszünk is. A csoport El Clásicója! Amikor mindenkinek egy dolgon jár az esze, függetlenül attól, hogy éppen hányadik a tabellán – a győzelmen. Az elmúlt hétvégén mi már egy rangadót be tudtunk húzni, most viszont minden eddigitől fontosabb mérkőzés jön! Három hétig csak idegenben fogunk játszani, így szeretnénk jól kezdeni a túráinkat. Nem lehet más elvárás a csapattal szemben, csak egy igazán nehéz meccsen egy szép  siker.

(A mérkőzést zárt kapu mellett rendezik)

Milota (9.)–Nyírcsaholy (4.)

Elek László, a Milota edzője: – Legrosszabb esetben is már így kell végig vinnünk a szezont. De bízom benne, hogy még fordul a kocka és szerzünk pár pontot. Élcsapattal találkozunk és megpróbáljuk megnehezíteni a vendégek dolgát egy szoros meccsen.

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy megbízott edzője: – Laci barátoméknak különböző okok miatt nem úgy jönnek az eredmények, ahogy ők szeretnék, de ettől függetlenül hazai pályán bárkire veszélyesek tudnak lenni. Mivel jó a kapcsolat a két egyesület között, így szurkolunk nekik, hogy a következő fordulótól meginduljanak fölfelé. Vasárnap mi szeretnénk győztesen hazatérni, ehhez a tavaszi szezonban eddig mutatott maximális hozzáállásra és játékra mindenképp szükség mutatkozik, mert nem lesz könnyű mérkőzés.

Nábrád (14.)–Sonkád (8.)

Kónya Zoltán, a Nábrád edzője: – Hazai pályán minden ellenféllel szemben a maximumot próbáljuk nyújtani, hogy ez mire lesz elég, majd kiderül…

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Nem becsüljük le a hazai csapatot, de megpróbálunk nyerni. Óvatosak vagyunk, mert az látszik, ha a Nábrád normálisan ki tud állni, akkor szoros eredményekre képes.

Nyírbéltek (3.)–Nyírvasvári (5.)

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Szeretnénk javítani a múlt heti hibánkat.

Berettyán Gábor, a Nyírvasvári edzője: – Jelen pillanatban számunkra nem is a konkrét eredmény a legfontosabb, sokkal inkább az, hogy a csapat visszataláljon azokhoz az értékekhez, ami korábban jellemzett minket.

Kocsord (10.)–Tisztaberek (12.)

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – Őszintén szólva, nem tudom, mit mondjak…

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – A fiúk sokkal jobban akarnak, mint a tavaszi idény elején, ráadásul egy apró változtatással sikerült játékunkat eredményesebbé tenni. A feladat adott: a hátralévő meccseken hasonló hozzáállást kell tanúsítani!

Encsencs (7.)–Vámosoroszi (2.)

Szilágyi Gábor, az Encsencs játékos-edzője: – A héten megpróbáljuk rendezni a sorokat, meglátjuk, mire jutunk, mert ez így nem mehet tovább!

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Ha a sokak által fontos sárga túró időben elkészül, talán leszünk tizenegyen.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .