Kattints a képre!!

Nemrég már lekopogtunk egy karcolatot a kocsordi együttes tavaszi vesszőfutásáról – a helyzet azóta jottányit sem javult. Sőt, még romlott: a megyei másodosztály Gémtech csoportban szereplő csapat a hétvégi fordulóban már csak tíz emberrel tudott kiállni a Vámosoroszi ellen 5-0-ra elbukott idegenbeli mérkőzésre.

A piros mezes kocsordi csapat rendszeresen pályára lépő tagjai hiába teszik oda magukat, ha mások csak ígérgetnek… Fotó: Sánta Dorina

Az őszi idény után még hatodik legénység idén valamennyi fellépésén kikapott, mindannyiszor méretes zakót benézve, így a tabella tízedik pozíciójába tolatott vissza. Immár „erősen” hátrafelé kell nézegetni, mert akár ki is pottyanhat…

– Ezerszer megbeszéltük már a fiúkkal a dolgokat, de semmi nem változik – kesergett Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője. – Ígéreteket kapok minden héten, aztán vasárnap a meccs előtt egy órával ezek üres szavak maradnak. Úgy gondolom, mivel felnőtt emberekről beszélünk, mindenkinek illene tudni, hogy adott szó és a becsület mit jelent! Ki kell mondani, bohócot csinálnak belőlem a játékosok, ráadásul lejáratják a csapatot, azt a hét-nyolc embert, akik hétről hétre becsületesen pályára lépnek, odateszik magukat, akarnak, küzdenek. Megértem, hogy nekik lassan tele van a tökük, ahogy, persze, nekem is.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .