Kattints a képre!!

A legnagyobb klasszisokat idéző statisztikai mutatóval rendelkezik Paulik János: a Nyírvasvári megyei másodosztályú egyesületének elnöke első bajnokiját játszotta az idényben és mindjárt góllal „debütált” a Nábrád ellen 5-2-re megnyert hazai fellépésen.

Paulik János nem csak az utánpótlásnevelésből veszi ki részét Fotó: magánarchívum

A harminckilenc esztendős „főnököt” a 75. percben csereként vetette Berettyán Gábor edző, mégpedig jobb oldali középpályásként, ami speciel nem az a poszt, ahol lazázni lehet… Az elöljáró pedig nem tétlenkedett, a Gémtech csoportban rendezett találkozó utolsó pillanataiban megítélt tizenegyest értékesítve állította be a végeredményt.

– Szanaszéjjel voltunk a sok hiányzó miatt, a kezdés előtt a mester kérdezte: van-e kedvem leülni a padra? Hát, nekem mindig van… – taglalta Paulik János. – Együtt edzek a csapattal, viszont nem tartom egészségesnek, hogy pályára lépjek, mert megosztó szituációnak érzem. Úgy vagyok vele, senkit nem akarok kényelmetlen helyzetbe hozni, jobb a békesség, inkább szurkolok, ezt most egy kivételes alkalomnak tekintem. Igaz, az őszi Bakta elleni kupameccsen is játszottam, létszámban akkor is megfogytunk, de közel a negyvenhez nyilván nem én jelentem a megoldást. Azt gondolom, tiszteletből engedték át a fiúk a tizenegyes végrehajtását: ahogy befújták, kezembe adták a labdát, 4-2-re vezettünk, igazság szerint nem volt rajtam nyomás…

Videó: amikor Paulik János a 11-est értékesítve beállította a végeredményt a Nábrád elleni meccsen

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .