Kattints a képre!!

Kicsi a bors, de még erős lehet. Az apró teremtű Balogh Győző, a Sényő-Carnifex tizennyolc éves támadó középpályása – akárcsak a másik fiatal üdvöske, Dobos Alpár – második alkalommal lépett pályára NB III-as bajnokin. És, persze igyekezett felnőni a feladathoz.

A kicsi és nagy: Balogh Győző (jobbról) és a Dobos Alpár másodszor kapott lehetőséget a sényői csapatban

A tabella hetedik helyén táborozó szabolcsiak 4-0-ra porolták el a Tállyát: az idegenbeli összecsapás hajrájában sorozatban vetették be az utánpótlásból kiemelt titánokat, mert pluszban Mányi Bence is lehetőséget kapott, aki immáron harmadszor mutathatta meg a „nagyok” között.

– Hirtelen jött minden, amikor Imrő László edző szólt a vasárnapi meccsen, hogy „Balogh!”… – idézte fel betűre pontosan tállyai bevetésének történetét Balogh Győző. –  Kicsit izgultam, bár kevés időt játszottam, de jól esett a lelkemnek. A lefújás után dicsértek, ez meg több erőt ad az előttem levő munkához. Az biztos, ez nem az ifibajnokság, ahol jobbára játszom, itt többre van szükség, úgyhogy van hová fejlődni, fizikálisan mindenképp.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .