Kattints a képre!!

Komor hangulatban ért véget az Újfehértó megyei első osztályú csapatának péntek esti edzése, amelynek utolsó pillanataiban súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Dénes Krisztián.

Dénes Krisztián nem tudta saját lábán elhagyni a pályát péntek este Fotó: tudósítónktól

A huszonnégy éves belső védőt, aki abszolút frontembernek számít: egy mérkőzés kivételével az aktuális szezon valamennyi eddigi fordulójában kezdőként lépett pályára, miközben megsüvegelendő módon négy gólt szerzett – mentő szállította el.

– A környékemen nem volt senki, mégis megtörtént a baj – ecsetelte az eseményeket Dénes Krisztián. – Igazából nem is emlékszem pontosan, futottam a labda után, majd reccsenést hallottam a jobb térdemben, ettől nagyon megijedtem. Arra eszméltem, hogy a földön fekszem és kiabálok, hogy fáj… Este a nyíregyházi sürgősségin azt mondták, durva rándulás, plusz meg van duzzadva a belső keresztszalag: hétfőn megyek alapos vizsgálatra Debrecenbe, bízom benne, hogy elkerülöm a keresztszalag szakadást, az lenne a legrosszabb. Fájdogál most is, de reméljük a legjobbakat.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .